logo

Бутерброд “Італійська пристрасть” із сирокопченою ковбасою “Салямі”
Кухня:італійська
Час:5 год.
Складність:***
Бутерброд “Італійська пристрасть” із сирокопченою ковбасою “Салямі”
Італійська пристрасть у класичному "Салямі" від "Майстрів Смачного Життя". Рецепт Мясна Гільдія: Традиційний сардинський хліб карасау із сирокопченою ковбасою "Салямі" від М'ясної Гільдії, що перемежовується листями салату, вершковим соусом та сиром пармезан. Італійський бутерброд за рецептом від М'ясної Гільдії - найкраще задоволення для будь якої події та сімейного відпочинку. Смачні рецепти від М'ясна Гільдія
складові:
  • Для традиційного сардинського хліба "карасау": мука - 1 кг; сухі дріжджі - 3 г; сіль - 1 ч.л.; вода - 500 мл + частина води для розчинення дріжджів
  • Ковбаса сирокопчена "Салямі" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 240 г
  • Для вершкового соусу: вершкове масло - 2 ст. л.; мука- 2 ст. л.; сіль - за смаком; чорний молотий перець - за смаком; вершки для збиття - 450 мл.
  • Оливкова олія
  • Квасоля стручкова, нарізана заморожена - 120 г
  • Листя салату - 160 г
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль та перець - за смаком
  • Сир пармезан - 80 г
  1. Спочатку приготуємо тісто для випічки традиційного сардинського хліба карасау. У невеликій кількості води розчиніть дріжджі. В теплій воді змішайте також сіль. У просіяне борошно поступово, вимішуючи, влийте дріжджі й солону воду. Замісіть м'яке, злегка в'язке, однорідне тісто. Розділіть на 8 шматочків, з кожного розкатайте кульку, накрийте рушником і залиште на 4 години. Розкатайте кожну кульку в круглий пласт діаметром 35-40 см, товщиною 2-3 мл. Випікайте в духовці, розігрітій до 250 градусів до тих пір, поки хлібці не надуються і не стануть злегка рум'яними. Такі хлібці вийдуть м'якими. Якщо ви хочете хрусткі хлібці, то випікайте довше, до золотисто-коричневої скоринки.
  2. Сир пармезан натерти на дрібній терці.
  3. Ковбасу сирокопчену "Салямі" від М'ясної Гільдії, наріжте тонкими слайсами.
  4. Приготуємо вершковий соус. Для цього покладіть масло в невелику каструлю і розтопіть на середньому вогні. Всипте борошно, збиваючи масло. Додайте сіль та перець і готуйте, постійно помішуючи, декілька хвилин. Маса повинна бути однорідної консистенції. Продовжуючи збивати суміш віночком, влийте половину вершків і варіть близько хвилини. Додайте вершки і, помішуючи, готуйте ще 3-5 хвилин, поки соус не загусне.
  5. Тепер із готових інгредієнтів готуємо бутерброд “Італійська пристрасть”. Для цього, на перший хлібець карасау покладіть декілька ст. л. вершкового соусу, додайте маленькі шматочки часнику, зверху покладіть декілька слайсів сирокопченої ковбаси Салямі. Зверху покладіть наступний хлібець карасау. Потім стручкову нарізану квасолю (попередньо розморозивши її в мікрохвильовці). Наступний хлібець прикрасьте ковбасою Салямі та салатом. Можна додати свіжий огірок. На кожному етапі додавайте, посипаючи, сир пармезан.

До рецептів
До рецептів
294
icon-recipe7
0