logo

Кабачкова піца з ковбасою “З філе індички”
Кухня:італійська
Час:30 хв.
Складність:***
Кабачкова піца з ковбасою “З філе індички”
Сьогодні ми пропонуємо рецепт від "Майстрів Смачного Життя" який миттєво покращить настрій і неабияк примножить енергію. Це піца, в якій замість тіста - цукіні, а головною м'ясною інтригою стала сирокопчена ковбаса "З філе індички" від ТМ "М'ясна Гільдія". Піца з ковбасою за рецептом від М'ясна Гільдія: кабачкове тісто - для легкості, а ситна ковбасна начинка - для енергії. Спробуйте приготувати домашню піцу зі смачною сирокопченою ковбасою від "М'ясна Гільдія". Смачного Вам бажає "М'ясна Гільдія - Майстри Смачного Життя"!
складові:
  • Кабачки - 400 г
  • Яйця - 2 шт.
  • Сметана - 2 ст. л.
  • Борошно - 5 ст. л.
  • Ковбаса "З філе індички" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 100 г
  • Цибуля - 1 шт.
  • Томати - 1 шт.
  • Сир - 100 г
  • Томатний соус - 2 ст. л.
  • Зелень - 100 г
  1. Кабачки натерти на великій терці. Посолити за смаком. Відставити на 5 хв, після чого зцідити сік.
  2. Додати яйця, сметану і борошно. Ретельно все перемішати.
  3. Отриману масу викласти на підігріту пательню. Обсмажити до золотистої скоринки, на середньому вогні, під кришкою.
  4. Ковбасу "З філе індички" нарізати тонкими кружальцями.
  5. Формуємо піцу. Викладаємо все поступово: на підготовлений кабачковий млинець намазуємо томатний соус, нарізану півкружальцями цибулю. Далі викладаємо нарізані томати й ковбасу.
  6. Усе посипаємо сиром і відправляємо у духову піч на 15 хв., при температурі 220°.
  7. Оздоблюйте готову кабачкову піцу з ковбасою улюбленою зеленню.

До рецептів
До рецептів
346
icon-recipe7
0