logo

Канапе із ковбасою від ТМ “М’ясна Гільдія”
Кухня:французька
Час:20 хв.
Складність:***
Канапе із ковбасою від ТМ “М’ясна Гільдія”
Брускети та канапе зі смачними начинками — це найкращий варіант для святкового частування у вигляді закуски. Готуємо канапе із ковбасами "Салямі" та "З філе індички" за рецептом від "Майстрів Смачного Життя". Таке канапешкове асорті із сирокопченими ковбасами від ТМ "М'ясна Гільдія" додадуть барв Вашому столу й підвищать настрій Вашим гостям.
складові:
  • Багет
  • Ковбаса сирокопчена "Салямі", або "З філе індички" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 250 г
  • Вершковий сир - 200 г
  • Листя салату - 20 г
  • Оливки - 100 г
  • Помідори чері - 3 шт.
  1. Ковбасу сирокопчену від ТМ "М'ясна Гільдія" нарізаємо тонкими кружальцями.
  2. Багет нарізаємо невеликими шматочками й підсмажуємо до золотистої скоринки, на середньому вогні.
  3. Змащуємо шматочки багету тонким шаром вершкового сиру.
  4. Листя салату ретельно промиваємо, підсушуємо й накладаємо на вершковий сир с багетом.
  5. Далі беремо слайс ковбаси і шпажку. Нанизуємо ковбасу на шпажку, у вигляді парусу й закріплюємо канапе.
  6. Для ще одного рецепту канапе з вершковим сиром, змащуємо кожен слайс ковбаси вершковим сиром. Далі - загортаємо ковбасу та сир. Беремо шпажку й нанизуємо з оливкою.

До рецептів
До рецептів
463
icon-recipe7
0