Ковбаски гриль "Кабаносі" ТМ "М'ясна Гільдія" під ексклюзивним карамелезованим гострим соусом й запеченими овочами. Ковбаски гриль рецепт - пізнавайте космічно-гастрономічний "дзен" від "Майстрів Смачного Життя", насолоджуючись смаком, про який мріяли на протязі всього робочого тижня! Також можна готувати ковбаски гриль на сковороді, ковбаски для гриля на мангалі,ковбаски для грилю в мікрохвильовці. Калорійність ковбасок гриль Кабаносі складає 259,4 kcal на 100 г.
складові:
- Інгредієнти для гриля:
- Ковбаски гриль від ТМ "М'ясна Гільдія" http://bit.ly/2Vrd9DY - 350 г
- Цибуля - 2 шт.
- Болгарський перець - 2 шт.
-
- Для карамелезованого гострого соусу:.
- Пиво - 150 мл
- Соєвий соус - 2 ст.л.
- Яблучний оцет - 2 ст.л.
- Перець чилі - 0,5 ч.л.
- Цукор - 3 ст. л.
- Приготуємо карамелезований гострий соус. В сотейнику змішати пів склянки пива з такими інгредієнтами: соєвий соус, цукор, оцет (яблучний, рисовий, або винний), мелений перец чилі. Все перемішати, підігріваючи на великому вогні, після кипіння зменшити вогонь й дочекатися помітної густоти.
- Підготуйте овочі: наріжте кільцями цибулю, болгарський перець помийте й розріжте навпіл.
- Найголовніший інгредієнт, без якого немає погоди на Вашому столі - ковбаски напівкопчені гриль "Кабаносі". Розріжте навпіл ковбаски й перець.
- Збираємо рецепт. Нанизайте на шампури усі інгредієти по черзі й залиште на грилі на 5-10 хв.
- Доки страва гаряча, поливайте приготованим раніше, карамелезованим гострим соусом.