logo

Ковбаски гриль “Кабаносі” в гострому соусі
Кухня:українська
Час:20 хв.
Складність:**
Ковбаски гриль “Кабаносі” в гострому соусі
Ковбаски гриль "Кабаносі" ТМ "М'ясна Гільдія" під ексклюзивним карамелезованим гострим соусом й запеченими овочами. Ковбаски гриль рецепт - пізнавайте космічно-гастрономічний "дзен" від "Майстрів Смачного Життя", насолоджуючись смаком, про який мріяли на протязі всього робочого тижня! Також можна готувати ковбаски гриль на сковороді, ковбаски для гриля на мангалі,ковбаски для грилю в мікрохвильовці. Калорійність ковбасок гриль Кабаносі складає 259,4 kcal на 100 г.
складові:
  • Інгредієнти для гриля:
  • Ковбаски гриль від ТМ "М'ясна Гільдія" http://bit.ly/2Vrd9DY - 350 г
  • Цибуля - 2 шт.
  • Болгарський перець - 2 шт.
  • Для карамелезованого гострого соусу:.
  • Пиво - 150 мл
  • Соєвий соус - 2 ст.л.
  • Яблучний оцет - 2 ст.л.
  • Перець чилі - 0,5 ч.л.
  • Цукор - 3 ст. л.
  1. Приготуємо карамелезований гострий соус. В сотейнику змішати пів склянки пива з такими інгредієнтами: соєвий соус, цукор, оцет (яблучний, рисовий, або винний), мелений перец чилі. Все перемішати, підігріваючи на великому вогні, після кипіння зменшити вогонь й дочекатися помітної густоти.
  2. Підготуйте овочі: наріжте кільцями цибулю, болгарський перець помийте й розріжте навпіл.
  3. Найголовніший інгредієнт, без якого немає погоди на Вашому столі - ковбаски напівкопчені гриль "Кабаносі". Розріжте навпіл ковбаски й перець.
  4. Збираємо рецепт. Нанизайте на шампури усі інгредієти по черзі й залиште на грилі на 5-10 хв.
  5. Доки страва гаряча, поливайте приготованим раніше, карамелезованим гострим соусом.

До рецептів
До рецептів
548
icon-recipe7
1