logo
КОПЧЕНИЯ. ВАРЕНО-КОПЧЕНЫЕ
Копчені та сирокопчені м'ясні делікатеси від М'ясної Гільдії виготовлені з натурального високоякісного м'яса вищого сорту. «Рулет по домашньому» – поширена українська страва: свинина із грудо- ребрової частини, запечена великим шматком. «Крила курей» - продукт натурального копчення, що додає крилам смаку та чудового аромату, а їх м’ясо залишається соковитим та ніжним. «Грудинка Пряна», або “бекон” – унікальний продукт, який готують із м’яса свині, а саме свинячої грудинки і вживають в усьому світі. Буженина по-домашньому- поширена українська страва: свинина із тазостегнової частини, запечена великим шматком. Для балик «Традиційний» використовується свиняча корейка.
КОПЧЕННЯ. ВАРЕНО-КОПЧЕНІ
Детальніше
Рулет по-домашньому
Детальніше
Крила курей
Детальніше
Грудинка Пряна
Детальніше
Буженина по-домашньому
Детальніше
Балик "Традиційний"