logo
СЫРОКОПЧЕНЫЕ КОЛБАСЫ ДСТУ
Сиров'ялені / Сирокопчені ковбаси «ДСТУ» - вважаються одними з традиційних делікатесів. Ковбаса цього виду не зазнає високотемпературної термічної обробки. Холодне копчення відбувається при 20-25 градусів, м'ясо піддається ферментації та зневодненню. Дозрівання сирокопчених ковбас триває не менше 30-40 діб. Сирокопчені ковбаси відрізняються щільною консистенцією, гострим запахом та приємним, солонуватим смаком.Щоб побачити усі ковбаси категорії "Класичні", листайте до низу за допомогою скролу, або натисніть на стрілочки "вверх", "вниз", оберіть потрібний продукт на натисніть на нього, щоб дізнатися більше.
СИРОКОПЧЕНІ КОВБАСИ ДСТУ
Детальніше
Ковбаса сирокопчена "Московська"
Детальніше
Ковбаса сирокопчена "Брауншвейгська"