logo

Брускета “Осінь в Парижі з філе індички та груші”
Кухня:французька
Час:15 хв.
Складність:**
Брускета “Осінь в Парижі з філе індички та груші”
"Майстри Смачного Життя" знають, як догодити навіть самим вимогливим гурманам. Брускетта "Осінь в Парижі з філе індички та груші" - для тих, хто хоче спробувати частинку чогось французького, легкого, свіжого і навіть солодкого. Французький хрусткий багет з ніжним, вершковим крем-сиром та ковбасою з апетитної індички.Прикрашати брускету "Осінь в Парижі з філе індички і груші" можна листочком орегано або маш-салатом, додавши скибочку соковитої груші.
складові:
  • Французький багет
  • Ковбаса сирокопчена "З філе індички" від ТМ "М'ясна Гільдія"
  • Крем-сир
  • Груша
  • Ягоди журавлини
  1. Для створення італійської закуски, французький багет нарізати шматочками і обсмажити до легкої скоринки з обох сторін.
  2. Невелика кількість крем сиру розкласти тонкими смужками на підсмажений багет.
  3. Сирокопчену ковбасу "З філе індички" від М'ясна Гільдія згорнути трубочкою і красиво розкласти на багеті.
  4. Прикрасити композицію маленької часточкою груші.

До рецептів