logo

Брускетта “Пікантність” – рецепт від М’ясна Гільдія
Кухня:італійська
Час:20 хв.
Складність:**
Брускетта “Пікантність” – рецепт від М’ясна Гільдія
Смачна італійська Брускетта "Пікантність" від М'ясної Гільдії здивує гурманів незвичайним об'єднанням простих інгредієнтів. Брускетту "Пікантність" можна використовувати в якості закуски, або додати до вечері. Рецепт від М'ясна Гільдія зібрав смачні ковбаси лінійки "Майстри Смачного Життя". Брускетта "Пікантність" найкраще поєднується з вареними, варено-копченими і напівкопчених ковбас від ТМ "М'ясна Гільдія". Смачного!
складові:
  • Багет - 1 шт.
  • Ковбаса напівкопчена М'ясна Гільдія, ковбаса варено-копчена М'ясна Гільдія - 200 г
  • Песто або сирний соус - 2 ст. л.
  • Часник - 1 зубчик
  • Оливкова олія - 1 ст. л.
  • Базилік свіжий - 1 гілочка
  1. На розігріту пательню налийте оливкову олыю і обсмажте тонко-нарізані скибочки багету, до золотистої скоринки.
  2. Дати охолонути і натерти підсмажені шматочки багета зубчиком часнику.
  3. Ковбасу напівкопчену, варено-копчену або варену від М'ясної Гільдії нарізати невеликими квадратиками. Ви можете оглянути і знайти на сайті М'ясний Гільдії улюблену ковбасу, лінійки ковбас від "Майстрів Смачного Життя" (варені ковбаси, варено-копчені, напівкопчені).
  4. Підсмажте ковбасу, або кілька видів ковбаси, на невеликому вогні, декілька хвилин.
  5. На готовий багет покладіть 1-2 ч. л. песто, або сирного соусу. Можна додати спеції.
  6. Дадайте 5-6 шматочків ковбаси від М'ясна Гільдія на кожну вашу брускетту.
  7. Посипте базиліком та зеленню і насолоджуйтеся італійською брускеттою "Пікатность" зі смачними ковбасами від Тм "М'ясна Гільдія".

До рецептів
До рецептів
59
icon-recipe7
0