logo

Пудинг з ковбасками гриль “Кабаносі”
Кухня:британська
Час:1 год.
Складність:****
Пудинг з ковбасками гриль “Кабаносі”
Улюблений рецепт британської кухні, який неодмінно прийде до смаку вашим близьким. Телеведучий Руслан Сенічкін в прямому ефірі "Правила сніданку з 1+1. М'ясна середа" приготував справжній традиційний британський пудинг, за рецептом від "Майстрів Смачного Життя", з фірмовими ковбасками гриль "Кабаносі" від ТМ "М'ясна Гільдія". Зберігайте рецепт й смачного Вам від ТМ "М'ясна Гільдія"!
складові:
  • Ковбаски гриль "Кабаносі" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 240 г
  • Молоко - 250 мл
  • Цибуля - 1 шт.
  • Яйця - 2 шт.
  • Спаржа - 50 г
  • Борошно - 250 г
  • Помідори чері - 10 шт.
  • Вершкове масло - 30 г
  • Зелена цибуля - 50 г
  • Спеції за смаком
  1. Ковбаски гриль Кабаносі нарізати великими шматочками. На розігріту пательню додати вершкове масло й оливкову олію. Підсмажте ковбаски гриль до золотистої скоринки.
  2. Цибулю наріжте тонкими напівкільцями й додайте до ковбасок гриль Кабаносі.
  3. Готуємо борошно. Яйця та молоко збийте вінчиком й додайте до суміші борошно, сіль, перець на смак. Перемішайте усе блендером.
  4. На підготовлену тарілку розмістіть по черзі: ковбаски гриль з цибулею, додайте нарізані навпіл помідори чері, спаржу, трохи зеленої цибулі і залийте усе це тістом. Залишити у печі на 45 хв, за температури - 180 градусів.

До рецептів
До рецептів
80
icon-recipe7
0