logo

Картопляне пюре «Аліго» з дитячою ковбасою М’ясняшки “Три корівки”
Кухня:французька
Час:30 хв.
Складність:***
Картопляне пюре «Аліго» з дитячою ковбасою М’ясняшки “Три корівки”
Вы, когда-нибудь, слышали про картофельное пюре, которое тянется, как пицца "Маргаритта"? А если украсить такое блюдо вкусными формочками из вареной колбасы ТМ "М'ясняшки" - успех гарантирован. Ведь дети любят то, что можно интересно нарезать, украсить и съесть. Сева Фагэ научит маленьких гурманов, как правильно и быстро приготовить французский шедевр - картофельное пюре "Алиго" с детской колбасой Мясняшки "Три коровки". Детская вареная колбаса Мясняшки "Три коровки" имеет приятный, нежный молочный вкус и прекрасно подходит для рецептов к праздничному столу. "М'ясняшки - Мами довіряють, діти обожнюють!"
складові:
  • Картопля - 3-4 шт.
  • Сир "Моцарела" - 200 г
  • Сир "Голландський" - 200 г
  • Ковбаса дитяча М'сняшки "Три корівки" - 300 г
  • Вершки - 1 стакан (250 мл)
  • Фігурні формочки для нарізання ковбаси.
  1. Нарізаємо картоплю кубиками і варимо на середньому вогні 20 хв.
  2. Сир "Голландський"натираємо на терці.
  3. Картоплем'ялкою робимо з картоплі товчену картоплю.
  4. Підігріваємо вершки (не доводячи до кипіння) і вливаємо до картопляного пюре. Товчемо пюре.
  5. Додаємо до картопляного пюре кульки сиру "Моцарелла" та натертий сир "Голландський" і перемішуємо до однорідної консистенції.
  6. Ковбасу дитячу М'ясняшки "Три корівки" нарізаємо кружальцями й за допомогою формочок вирізаємо фігурки з вареної ковбаси. Прикрашаємо пюре "Аліго" формочками з ковбаси "М'ясняшки" й подаємо до столу.

До рецептів
До рецептів
62
icon-recipe7
0