logo

Рецепт італійська брускета “Сніданок у Венеції”
Кухня:італійська
Час:15 хв.
Складність:**
Рецепт італійська брускета “Сніданок у Венеції”
Смачний дует - ковбаса "Салямі" від М'ясної Гільдії зі шматочком соковитого лимона і свіжими нотками огірку. Італійська брускета "Сніданок у Венеції" - це вишукана закуска, що готується за лічені хвилини.
складові:
  • Багет
  • Ковбаса сирокопчена "Салямі" від ТМ "М'ясна Гільдія"
  • Огірок - 2 шт.
  • Базилік - деклька гілочок
  • Лимон - 1 шт.
  • Оливкова олія
  1. Багет, чіабату, або будь-який білий хліб підсмажте на пательні з обох боків. Використовуйте пательню гриль, щоб на хлібі з'явилися апетитні смужки. Для того, щоб хліб не перетворився в суцільний сухарик, зовні був зі скоринкою, а всередині - м'який, підсмажте на добре розігрітій пательні, з обох боків.
  2. На підсмажені шматочки хліба додайте кілька крапель олівкової олії
  3. Тоненько наріжте ковбасу Салямі від М'ясна Гільдія й свіжий огірок.
  4. Розмістіть три шматочки огірку на підготовленому хлібі. Зверху покладіть гілочку базиліку.
  5. Ковбасу Салямі від Майстрів Смачного Життя та шматочок лимону зафіксуйте шпажкою на брускеті.

До рецептів
До рецептів
56
icon-recipe7
0