logo

Рецепт брускета
Кухня:італійська
Час:20 хв.
Складність:***
Рецепт брускета "Гарячий сицилієць"
Один із фірмових рецептів Майстрів Смачного Життя" - брускета "Гарячий сицилієць". Це хрустка та запальна італійська закуска з начинкою із ковбаси "Салямі" від М'ясної Гільдії, ніжного сиру з помідорами та зернятками гірчиці.
складові:
  • Багет, батон, або чіабата
  • Ковбаса сирокопчена "Салямі" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 200 г
  • Сир твердий (на ваш вибір) - 200 г
  • Помідори - 3 шт.
  • Базилік
  • Гірчиця в зернах - 50 г
  1. Наріжте шматочки хліба і покладіть на деко. На хліб викладіть тоненькі шматочки твердого сиру і у піч, доки сир не розплавиться (5 хв при температурі 200°).
  2. Викладіть слайси ковбаси Салямі на підготовлену брускету.
  3. Наріжте кружечками томати і підсмажте на пательні. Всі інгредієнти ми рекомендуємо смажити на пательні гриль, щоб отримати апетитні смужки.
  4. Покладіть помідори на брускету. Додайте гілочку базиліку й 1 ч.л. гірчиці зернятами.

До рецептів
До рецептів
48
icon-recipe7
0