logo

Яєчні мафіни з ковбасою
Кухня:європейська
Час:30 хв.
Складність:***
Яєчні мафіни з ковбасою "Теляча з вершками" та солодким перцем
Яєчні мафіни з ковбасою "Теляча з вершками" та солодким перцем - справжній евпропейский делікатес швидкого приготування. Мафіни - це, найчастіше, солодка випічка, але в сучасному світі все більш популярні незвичайні рецептури цих маленьких кексів. У маффіни можна додавати начинку на будь-який смак. В даному випадку, на ваш смак, можна додати сосиски, сардельки, м'ясні делікатеси, сирокопчені, напівкопчені або варені ковбаси. Тісто для мафінів може бути як дріжджове, так і інші види тіста, які з легкістю заміняють борошно. Мафіни з ковбасою "Теляча з вершками" - це ще один унікальний рецепт від "Майстрів Смачного Життя", за мотивами рецептур євпропейского походження. В рецепті "Яєчні мафіни з ковбасою" Теляча з вершками " та солодким перцем" порція розрахована 8-10 шт. Для більшої вибору смакових вподобань, кулінарні спеціалісти "Майстри Смачного Життя", вони ж - "Майстри Справ М'ясних" , розробили безліч ковбас, починаючи від варених і закінчуючи м'ясними делікатесами. Будь-які з них ви можете переглянути на нашому сайті і визначиться, яка ковбаса буде у вашому найсмачнішому домашньому мафіні. Смачного від ТМ "М'ясна Гільдія"!
складові:
  • 300 г вареної ковбаси "Теляча з вершками", або напівкопченої ковбаси від ТМ "М'ясна Гільдія" (на вибір). У маффіни можна додати сосиски та сардельки від ТМ "М'ясна Гільдія".
  • 6 яєць
  • 50 мл молока
  • 2 шт. солодкого перцю декількох видів
  • декілька листочків кінзи
  • мелена солодка паприка
  • приправа - орегано
  • рослинна олія
  • сіль, мелений чорний перець
  1. Перець розрізати навпіл, видалити насіння. Нарізати маленькими кубиками і обсмажити на пательні з рослинним маслом, обережно перемішуючи, близько 5 хвилин.
  2. Ковбасу від ТМ "М'ясна Гільдія" нарізати невеликими кубиками.
  3. Яйця розмішати з молоком до однорідної маси.
  4. Ковбасу, солодкий перець і подрібнену ковбасу перемішати з яйцями. Додати сіль, перець та приправи - орегано і паприку.
  5. Готову масу розкладіть у порційні формочки (формочки для приготування мафінів або кексів). Запекти в духовці при 180 ° C. Час для запікання - 20 хвилин.
  6. Готові маффіни з ковбасою подавайте теплими.

До рецептів