logo
Варені ковбаси - популярний народний м'ясний продукт. Смак вареної ковбаси знайомий нам з дитинства, як дієтичний продукт зі зниженим вмістом жирів. Технологія приготування вареної ковбаси розроблена ще в 1930-х роках. Для поціновувачів класичної вареної ковбаси, житомирська М'ясна Гільдія залишила рецепт незмінним. Наприклад, "Шінкова ніжна" ковбаса варена серії "Класичні", в приготуванні якої використовується свинячий окіст. Шинку вміли готувати ще стародавні римляни. Брали її з собою в тривалі походи. Шинка відрізняється тим, що містить великі шматки м'яса, вкладені в натуральну оболонку. Така ковбаса стане гідною смакотою до будь-якого святкового столу.
ВАРЕНІ КОВБАСИ "КЛАСИЧНІ - Майстри Смачного Життя" Класичні - Майстри Смачного Життя
Детальніше
Ковбаса варена "З вершками та з філе індички" Класичні - Майстри Смачного Життя
Детальніше
Ковбаса варена "З вершками та з телятиною" Класичні - Майстри Смачного Життя
Детальніше
Ковбаса варена "З вершками та з телятиною" фабіос Класичні - Майстри Смачного Життя
Детальніше
Ковбаса варена "Екстра з молоком" фабіос Класичні - Майстри Смачного Життя
Детальніше
Ковбаса варена "Сметанкова" Класичні - Майстри Смачного Життя
Детальніше
Ковбаса варена "Шинкова ніжна" Класичні - Майстри Смачного Життя
Детальніше
Ковбаса варена "Екстра з молоком" Класичні - Майстри Смачного Життя