"Майстри Смачного Життя" знають, як догодити навіть самим вимогливим гурманам.
Брускетта "Осінь в Парижі з філе індички та груші" - для тих, хто хоче спробувати частинку чогось французького, легкого, свіжого і навіть солодкого. Французький хрусткий багет з ніжним, вершковим крем-сиром та ковбасою з апетитної індички.
Прикрашати брускету "Осінь в Парижі з філе індички і груші" можна листочком орегано або маш-салатом, додавши скибочку соковитої груші.
складові:
- Французький багет
- Ковбаса сирокопчена "З філе індички" від ТМ "М'ясна Гільдія"
- Крем-сир
- Груша
- Ягоди журавлини
- Для створення італійської закуски, французький багет нарізати шматочками і обсмажити до легкої скоринки з обох сторін.
- Невелика кількість крем сиру розкласти тонкими смужками на підсмажений багет.
- Сирокопчену ковбасу "З філе індички" від М'ясна Гільдія згорнути трубочкою і красиво розкласти на багеті.
- Прикрасити композицію маленької часточкою груші.