Брускета з ковбасою “З філе індички”, динею та оливками. Рецепт
Рецепт Мясна Гільдія у вигляді цікавого поєднання: соковита диня та ковбаса з ніжного індичого м'яса. Брускета з ковбасою "З філе індички", динею та оливками" - оригінальна ідея смачного перекусу від "Майстрів Смачного Життя". Сімейний обід, або романтична вечеря - обирати вам. Смачні рецепти М'ясна Гільдія
складові:
- Диня
- Ковбаса сирокопчена "З філе індички" - 300 г
- Оливки (зелені без кісточок) - декілька шт. ( в залежності від кількості брускет)
- Рукола - декілька гілочок
- Диню розподіліть на тонкі, невеликі трикутники.
- Ковбасу "З філе індички" М'ясна Гільдія наріжте тонкими скибочками. Загорніть ковбасу у вигляді трубочки, а в середину покладіть оливку.
- На шматочки дині покладіть ковбасу "З філе індички" з оливкою та прикрасьте гілочкою руколи.
- Смачного вам бажає М'ясна Гільдія - Майстри Смачного Життя!