Смачна італійська Брускетта "Пікантність" від М'ясної Гільдії здивує гурманів незвичайним об'єднанням простих інгредієнтів. Брускетту "Пікантність" можна використовувати в якості закуски, або додати до вечері. Рецепт від М'ясна Гільдія зібрав смачні ковбаси лінійки "Майстри Смачного Життя". Брускетта "Пікантність" найкраще поєднується з вареними, варено-копченими і напівкопчених ковбас від ТМ "М'ясна Гільдія".
Смачного!
складові:
- Багет - 1 шт.
- Ковбаса напівкопчена М'ясна Гільдія, ковбаса варено-копчена М'ясна Гільдія - 200 г
- Песто або сирний соус - 2 ст. л.
- Часник - 1 зубчик
- Оливкова олія - 1 ст. л.
- Базилік свіжий - 1 гілочка
- На розігріту пательню налийте оливкову олыю і обсмажте тонко-нарізані скибочки багету, до золотистої скоринки.
- Дати охолонути і натерти підсмажені шматочки багета зубчиком часнику.
- Ковбасу напівкопчену, варено-копчену або варену від М'ясної Гільдії нарізати невеликими квадратиками. Ви можете оглянути і знайти на сайті М'ясний Гільдії улюблену ковбасу, лінійки ковбас від "Майстрів Смачного Життя" (варені ковбаси, варено-копчені, напівкопчені).
- Підсмажте ковбасу, або кілька видів ковбаси, на невеликому вогні, декілька хвилин.
- На готовий багет покладіть 1-2 ч. л. песто, або сирного соусу. Можна додати спеції.
- Дадайте 5-6 шматочків ковбаси від М'ясна Гільдія на кожну вашу брускетту.
- Посипте базиліком та зеленню і насолоджуйтеся італійською брускеттою "Пікатность" зі смачними ковбасами від Тм "М'ясна Гільдія".