Брускетта з напівкопченою ковбасою. Рецепт
Погодьтеся, що в вихідний день хочеться з'їсти щось особливе. Пропонуємо вам стати справжнім шефом, що за лічені хвилини може приготувати італійський делікатес - брускету з напівкопченою ковбасою "Сервелат" від М'ясної Гільдії. Ідеальний рецепт брускети від "Майстрів Смачного Життя" для розміреного повноцінного ранкового сніданку, коли не потрібно нікуди поспішати. Напівкопчена ковбаса від ТМ "М'ясна Гільдія" на ваш вибір.
складові:
- Хлібці - декілька шт.
- Болгарський перець - 1 шт.
- Ковбаса напівкопчена "Сервелат ДСТУ" від М'ясна Гільдія, або інша напівкопчена ковбаса - 300 г
- Розмарин - 3 гілочки
- Тонко наріжте ковбасу напівкопчену від М'ясна Гільдія .
- На хлібець покладіть 4 слайси ковбаси напівкопченої, 2 слайси загорніть і розмістіть на інших. Зверху розмістіть ще один шматочок.
- Прикрасьте брускету з напівкопченою ковбасою "Сервелат ДСТУ" гілочками розмарину.