Брускета “З Салямі та сиром Mozzarella”- бутерброд з італійським корінням. Брускети на підсмаженому хлібі вже давно стали одним з найпопулярнійших видів закусок не тільки для самих італійців, а і у цілому світі.
Сирокопчена ковбаса «Салямі" з властивим тільки їй, смаком Італії- це головна складова брускетти.
Додаткові смакові елементи - сир «Mozzarella” , оливкова олія, свіжий базилік та помідори-черрі створюють надзвичайно смачне поєднання.
"Майстри смачного життя" с задоволеннм діляться власним та надзвичайно смачним новим рецептом з італійським характером.
складові:
- багет
- ковбаса сирокопчена "Салямі" від ТМ "М'ясна Гільдія"
- сир Mozzarella
- базилік
- помідори черрі
- Нарізати багет невеликими шматочками і підсмажити на сковороді до тонкої скоринки.
- У вигляді слайсів нарізати ковбасу "Салямі" і красиво розподілити на невеликі шматочки багету.
- Прикрасити листочком базиліку, сиром Моцарелла та помідорами чері.