logo

Брускетта “З салямі і сиром Mozzarella”
Кухня:італійська
Час:10 хв.
Складність:***
Брускетта “З салямі і сиром Mozzarella”
Брускета “З Салямі та сиром Mozzarella”- бутерброд з італійським корінням. Брускети на підсмаженому хлібі вже давно стали одним з найпопулярнійших видів закусок не тільки для самих італійців, а і у цілому світі.

Сирокопчена ковбаса «Салямі" з властивим тільки їй, смаком Італії- це головна складова брускетти.

Додаткові смакові елементи - сир «Mozzarella” , оливкова олія, свіжий базилік та помідори-черрі створюють надзвичайно смачне поєднання.

"Майстри смачного життя" с задоволеннм діляться власним та надзвичайно смачним новим рецептом з італійським характером.

складові:
  • багет
  • ковбаса сирокопчена "Салямі" від ТМ "М'ясна Гільдія"
  • сир Mozzarella
  • базилік
  • помідори черрі
  1. Нарізати багет невеликими шматочками і підсмажити на сковороді до тонкої скоринки.
  2. У вигляді слайсів нарізати ковбасу "Салямі" і красиво розподілити на невеликі шматочки багету.
  3. Прикрасити листочком базиліку, сиром Моцарелла та помідорами чері.

До рецептів
До рецептів
745
icon-recipe7
0