logo

Бутерброд фірмовий “Щасливе дитинство” з ковбасою М’ясняшки “Три корівки”
Кухня:українська
Час:15 хв.
Складність:**
Бутерброд фірмовий “Щасливе дитинство” з ковбасою М’ясняшки “Три корівки”
Бутерброд "Щасливе дитинство" з ковбасою М'ясняшки "Три корівки" створено спеціально для маленьких шефів, що полюбляють експериментувати з їжею. Смачний мікс ковбаси вареної М'ясняшки "Три корівки" вищого сорту, з сиром, свіжими помідорами, огірком та листям салату. Рецепти з ковбасою вареною М'ясняшки "Три корівки" - "Мами довіряють, діти обожнюють!"
складові:
  • Дитяча ковбаса варена М'ясняшки "Три корівки" - 200 г
  • Багет - декілька шматочків
  • Сир плавлений чеддер бутербродний - 1 уп.
  • Листя салату - декілька гілочок
  • Козиний сир - 300 г
  • Огірки - 2 шт.
  • Помідори - 2 шт.
  • Для створення "корівки" (прикраса на тарілку):
  • Яйця - 2-3 шт.
  • Листя салату - пару шматочків
  • Зубочистки - 5 шт. (взалежності від кількості корівок, зазначено для 1 корівки)
  • Оливки (чорні, без кісточок) - пару шт.
  • Сир твердий - приблизно 40 г, для створення мордочки корови
  1. 1. Наріжте багет скибочками, козячий сир, ковбасу М'ясняшки "Три корівки", помідор та огірок кружечками невеликої товщини.
  2. 2. Покладіть на багет листя салату, козячий сир, помідор, огірок, сир плавлений чедер, листя салату і ковбасу варену М'ясняшки "Три корівки".
  3. Щоб створити корівку (прикраса на тарілку):
  4. 1. Відваріть курячі яйця, протягом 5 хв.
  5. 2. Зріжте нижню частину яєць.
  6. 3. Зверху на яйці нанизайте 4 зубочистки (2 для вух і 2 для ріжків), і 1 зубочистку для створення мордочки.
  7. На дві з 4 зубочисток нанизати "вушка", сформувавши їх з яєчного білка.
  8. 4. Зверху виріжте яєчний білок, де будуть чорні плямки та очі. Розріжте оливки і розмістіть на місці для плямочок і сформуйте очі. З сиру сформуйте мордочку корівки і нанизайте на зубочистку.
  9. 5. Прикріпіть шматочок салату.

До рецептів
До рецептів
129
icon-recipe7
0