Бутерброд "Щасливе дитинство" з ковбасою М'ясняшки "Три корівки" створено спеціально для маленьких шефів, що полюбляють експериментувати з їжею. Смачний мікс ковбаси вареної М'ясняшки "Три корівки" вищого сорту, з сиром, свіжими помідорами, огірком та листям салату.
Рецепти з ковбасою вареною М'ясняшки "Три корівки" - "Мами довіряють, діти обожнюють!"
складові:
- Дитяча ковбаса варена М'ясняшки "Три корівки" - 200 г
- Багет - декілька шматочків
- Сир плавлений чеддер бутербродний - 1 уп.
- Листя салату - декілька гілочок
- Козиний сир - 300 г
- Огірки - 2 шт.
- Помідори - 2 шт.
- Для створення "корівки" (прикраса на тарілку):
- Яйця - 2-3 шт.
- Листя салату - пару шматочків
- Зубочистки - 5 шт. (взалежності від кількості корівок, зазначено для 1 корівки)
- Оливки (чорні, без кісточок) - пару шт.
- Сир твердий - приблизно 40 г, для створення мордочки корови
- 1. Наріжте багет скибочками, козячий сир, ковбасу М'ясняшки "Три корівки", помідор та огірок кружечками невеликої товщини.
- 2. Покладіть на багет листя салату, козячий сир, помідор, огірок, сир плавлений чедер, листя салату і ковбасу варену М'ясняшки "Три корівки".
- Щоб створити корівку (прикраса на тарілку):
- 1. Відваріть курячі яйця, протягом 5 хв.
- 2. Зріжте нижню частину яєць.
- 3. Зверху на яйці нанизайте 4 зубочистки (2 для вух і 2 для ріжків), і 1 зубочистку для створення мордочки.
- На дві з 4 зубочисток нанизати "вушка", сформувавши їх з яєчного білка.
- 4. Зверху виріжте яєчний білок, де будуть чорні плямки та очі. Розріжте оливки і розмістіть на місці для плямочок і сформуйте очі. З сиру сформуйте мордочку корівки і нанизайте на зубочистку.
- 5. Прикріпіть шматочок салату.