logo

Фрітата з ковбасками гриль
Кухня:італійська
Час:40 хв.
Складність:****
Фрітата з ковбасками гриль "З сиром Mozzarella"
Ми знаємо, як Ви полюбляєте рецепти від Руслана Сенічкіна з м'ясними делікатесами від ТМ "М'ясна Гільдія". Тому ділимося ще одним секретом, як легко приготувати італійську Фрітату з ковбасками гриль "З сиром Mozzarella" від М'ясна Гільдія - Майстри смачного життя. Справжня знахідка для сніданку та сімейної вечері. Подавайте Фрітату з ковбасками гриль “З сиром Mozzarella” гарячою, з грінками, або хрустким хлібом. Будуть доречними різноманітні свіжі овочі.
складові:
  • Ковбаски гриль “З сиром Mozzarella” - 4 шт. (упаковка)
  • Цибуля - 1 шт.
  • Вершки - 100 мл
  • Яйця - 7 шт.
  • Сир - 250 г
  • Щавель - 100 г
  • Петрушка - 30 г
  • Спеції за смаком
  1. Розпакуйте ковбаски гриль "З сиром Mozzarella" від ТМ "М'ясна Гільдія" та наріжте крупними шматочками.
  2. На розігріту пательну покладіть декілька шматочків вершкового масла й додайте трохи оливкової олії.
  3. Цибулю наріжте напівкільцями й смажте на пательні до скоринки. Додайте вже нарізані ковбаски гриль від М'ясної Гільдії.
  4. Готуємо заливку. Для цього в окремому посуді змішуємо вершки з яйцями, додаючи сіль (небагато, так як сир сулугуні солонуватий) та перець. В отриману суміш додайте сир сулугуні, перетертий на терці.
  5. Щоб отримати Фрітату із килинкою, до підсмажених ковбасок З сиром Моцарела додаємо нарізаний смужками щавель з подрібненою петрушкою. Перемішайте й зверху налийте вершково-яєшну суміш. Підсмажте все на середньому вогні, близько 3 хв.
  6. Отриману підсмажену суміш поставте в розігріту до 180 градусів піч, на 25 хв.
  7. Смачного Вам бажає М'ясна Гільдія - Майстри Смачного Життя!

До рецептів
До рецептів
152
icon-recipe7
0