Сьогодні ми пропонуємо рецепт від "Майстрів Смачного Життя" який миттєво покращить настрій і неабияк примножить енергію. Це піца, в якій замість тіста - цукіні, а головною м'ясною інтригою стала сирокопчена ковбаса "З філе індички" від ТМ "М'ясна Гільдія". Піца з ковбасою за рецептом від М'ясна Гільдія: кабачкове тісто - для легкості, а ситна ковбасна начинка - для енергії. Спробуйте приготувати домашню піцу зі смачною сирокопченою ковбасою від "М'ясна Гільдія".
Смачного Вам бажає "М'ясна Гільдія - Майстри Смачного Життя"!
складові:
- Кабачки - 400 г
- Яйця - 2 шт.
- Сметана - 2 ст. л.
- Борошно - 5 ст. л.
- Ковбаса "З філе індички" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 100 г
- Цибуля - 1 шт.
- Томати - 1 шт.
- Сир - 100 г
- Томатний соус - 2 ст. л.
- Зелень - 100 г
- Кабачки натерти на великій терці. Посолити за смаком. Відставити на 5 хв, після чого зцідити сік.
- Додати яйця, сметану і борошно. Ретельно все перемішати.
- Отриману масу викласти на підігріту пательню. Обсмажити до золотистої скоринки, на середньому вогні, під кришкою.
- Ковбасу "З філе індички" нарізати тонкими кружальцями.
- Формуємо піцу. Викладаємо все поступово: на підготовлений кабачковий млинець намазуємо томатний соус, нарізану півкружальцями цибулю. Далі викладаємо нарізані томати й ковбасу.
- Усе посипаємо сиром і відправляємо у духову піч на 15 хв., при температурі 220°.
- Оздоблюйте готову кабачкову піцу з ковбасою улюбленою зеленню.