logo

Кабачковий суп у хлібі з ковбасою М'ясняшки
Кухня:українська
Час:35 хв.
Складність:****
Кабачковий суп у хлібі з ковбасою М'ясняшки "Три корівки"
Приготування дитячої їжі — дуже відповідальне завдання, і водночас неймовірно захопливе. Зустрічайте найсмачніші рецепти для дітей, за участі продукції "М'ясняшки" від ТМ "М'ясна Гільдія"! Сьогодні юний кулінар Севастьян Фаге в програмі "Правила сніданку. Діти" навчить готувати ніжний кабачковий суп в хлібі, де найголовнішим інгредієнтом стала варена ковбаса М'ясняшки "Три корівки". Рецепти для дітей від 3 років. Смачні сніданок рецепти. Дитяче меню на кожен день. М'ясняшки — Мами довіряють, діти обожнюють! М'ясна Гільдія дитячі рецепти. М'ясняшки сайт з дитячими рецептами ТМ "М'ясна Гільдія". Смачного!
складові:
  • Хліб круглої форми - 1 шт.
  • Ковбаса варена М'ясняшки "Три корівки" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 200 г
  • Курка (для бульйону)
  • Для кабачкового крему:
  • Кабачки - 1.5 кг
  • Часник - 3 зубчика
  • Чабрець
  • Лавровий лист
  • Вершки - 150 мл
  • Вершкове масло - 50 г
  • Сіль за смаком
  1. Для початку зваріть курячий бульйон.
  2. Кабачок розрізати навпіл та очистити половинки від м'якоті.
  3. Дрібно наріжте кабачок і часник.
  4. До курячого бульйону додайте кабачки та часник. Додайте чабрець, лавровий лист та починайте варити кабачковий суп.
  5. Поки вариться суп, підготуйте посуд, тобто - хліб. Для того, щоб хліб було краще сформувати, попередньо слід покласти його до морозильної камери, а ніж покласти в гарячу воду. Виріжте м'якоть із хліба.
  6. Кабачковий суп зніміть в вогню і збийте блендером. Додайте вершки, сіль, вершкове масло і знову збийте блендером.
  7. Ковбасу варену М'ясняшки "Три корівки" наріжте кубиками й підсмажте до золотавої скоринки. Додайте ковбасу у кабачковий крем-суп.

До рецептів
До рецептів
182
icon-recipe7
0