Приготування дитячої їжі — дуже відповідальне завдання, і водночас неймовірно захопливе. Зустрічайте найсмачніші рецепти для дітей, за участі продукції "М'ясняшки" від ТМ "М'ясна Гільдія"! Сьогодні юний кулінар Севастьян Фаге в програмі "Правила сніданку. Діти" навчить готувати ніжний кабачковий суп в хлібі, де найголовнішим інгредієнтом стала варена ковбаса М'ясняшки "Три корівки". Рецепти для дітей від 3 років. Смачні сніданок рецепти. Дитяче меню на кожен день.
М'ясняшки — Мами довіряють, діти обожнюють! М'ясна Гільдія дитячі рецепти. М'ясняшки сайт з дитячими рецептами ТМ "М'ясна Гільдія". Смачного!
складові:
- Хліб круглої форми - 1 шт.
- Ковбаса варена М'ясняшки "Три корівки" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 200 г
- Курка (для бульйону)
- Для кабачкового крему:
- Кабачки - 1.5 кг
- Часник - 3 зубчика
- Чабрець
- Лавровий лист
- Вершки - 150 мл
- Вершкове масло - 50 г
- Сіль за смаком
- Для початку зваріть курячий бульйон.
- Кабачок розрізати навпіл та очистити половинки від м'якоті.
- Дрібно наріжте кабачок і часник.
- До курячого бульйону додайте кабачки та часник. Додайте чабрець, лавровий лист та починайте варити кабачковий суп.
- Поки вариться суп, підготуйте посуд, тобто - хліб. Для того, щоб хліб було краще сформувати, попередньо слід покласти його до морозильної камери, а ніж покласти в гарячу воду. Виріжте м'якоть із хліба.
- Кабачковий суп зніміть в вогню і збийте блендером. Додайте вершки, сіль, вершкове масло і знову збийте блендером.
- Ковбасу варену М'ясняшки "Три корівки" наріжте кубиками й підсмажте до золотавої скоринки. Додайте ковбасу у кабачковий крем-суп.