logo

Канапе “Парус із салямі”
Кухня:італійська
Час:10 хв.
Складність:*
Канапе “Парус із салямі”
Коли чергове свято на порозі, хочеться здивувати гостей оригінальними стравами й закусками.

Тонко нарізана, сирокопчена ковбаса "Салямі" від унікальних рецептур "Майстрів Смачного Життя" з маленькими корнішонами та скибочкою козиного сиру - смачний рецепт канапе на шпажках у вигляді невеликих корабликів.

Дух Венеції в кожному шматочку.

Смачного від "М'ясна Гільдія"!

складові:
  • ковбаса сирокопчена "Салямі" від ТМ "М'ясна Гільдія"
  • корнішони
  • твердий козиний сир
  1. Нарізати ковбасу "Салямі" тонкими слайсами.
  2. Твердий козиний сир нарізати невеликими кубиками (2-3 см).
  3. На шпажку нанизати ковбасу "Салямі" у вигляді кораблика, корнішон та скибочка твердого козиного сиру.
  4. Прикрасити перчиком.

До рецептів
До рецептів
362
icon-recipe7
1