Коли чергове свято на порозі, хочеться здивувати гостей оригінальними стравами й закусками.
Тонко нарізана, сирокопчена ковбаса "Салямі" від унікальних рецептур "Майстрів Смачного Життя" з маленькими корнішонами та скибочкою козиного сиру - смачний рецепт канапе на шпажках у вигляді невеликих корабликів.
Дух Венеції в кожному шматочку.
Смачного від "М'ясна Гільдія"!
складові:
- ковбаса сирокопчена "Салямі" від ТМ "М'ясна Гільдія"
- корнішони
- твердий козиний сир
- Нарізати ковбасу "Салямі" тонкими слайсами.
- Твердий козиний сир нарізати невеликими кубиками (2-3 см).
- На шпажку нанизати ковбасу "Салямі" у вигляді кораблика, корнішон та скибочка твердого козиного сиру.
- Прикрасити перчиком.