logo

Канапе
Кухня:французька
Час:10 хв.
Складність:**
Канапе "Південний прованс з філе індички"
Іноді так хочеться додати трішки фантазії та свіжості до закуски до святкового столу, а часу готувати зовсім не залишається. Ще й до початку свята залишаються лічені хвилини.

"Майстри Смачного Життя" підкажуть простий й незвичайний рецепт канапе "Південний прованс з філе індички", який стане особливою родзинкою серед різноманітних страв.

Рекомендації: Для тонкої нарізки й надання канапе форми акуратної хвилі рекомендуємо використовувати саме сирокопчену ковбасу.

Смачного від "М'ясна Гільдія"!

складові:
  • ковбаса сирокопчена "З філе індички" від ТМ "М'ясна Гільдія"
  • свіжий огірок
  • шпажки
  1. Свіжий огірок обмити й нарізати максимально тонкими й довгуватими слайсами.
  2. Нарізати ковбасу сирокопчену "З філе індички" від "М'ясна Гільдія".
  3. На шпажку, у вигляді хвилі, обережно нанизуємо ковбасу й свіжий огірок.

До рецептів
До рецептів
336
icon-recipe7
1