Іноді так хочеться додати трішки фантазії та свіжості до закуски до святкового столу, а часу готувати зовсім не залишається. Ще й до початку свята залишаються лічені хвилини.
"Майстри Смачного Життя" підкажуть простий й незвичайний рецепт канапе "Південний прованс з філе індички", який стане особливою родзинкою серед різноманітних страв.
Рекомендації: Для тонкої нарізки й надання канапе форми акуратної хвилі рекомендуємо використовувати саме сирокопчену ковбасу.
Смачного від "М'ясна Гільдія"!
складові:
- ковбаса сирокопчена "З філе індички" від ТМ "М'ясна Гільдія"
- свіжий огірок
- шпажки
- Свіжий огірок обмити й нарізати максимально тонкими й довгуватими слайсами.
- Нарізати ковбасу сирокопчену "З філе індички" від "М'ясна Гільдія".
- На шпажку, у вигляді хвилі, обережно нанизуємо ковбасу й свіжий огірок.