Канапе “Ранок в Парижі” з ковбасою “З філе індички”. Рецепт
Канапе "Ранок в Парижі" з ковбасою "З філе індички" від М'ясної Гільдії та крем-сиром - дивовижне поєднання сирокопченого м'ясного делікатесу з ніжним кремовим сиром. Покроковий рецепт приготування від "Майстрів Смачного Життя" для створення справжніж вишуканих французьких канапе. Щоб приємно здивувати рідних неповторним смаком, спробуйте й інші сирокопчені та напівкопчені ковбаси від "Майстрів Смачного Життя".
Смачного від "М'ясна Гільдія - Майстри Смачного Життя"!
складові:
- Ковбаса сирокопчена "З філе індички" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 300 г
- Крем-сир - 200 г
- Оливки (чорні та зелені, без кісточок) - 8 шт.
- Шпажки
- Ковбасу М'ясна Гільдія "З філе індички" наріжте скибочками, товщиною приблизно 5 мм.
- Шматочки ковбаси зфіле індички змажте тонким шаром крем-сиру. Загорніть трубочкою і нанизайте оливки (зелену та чорну) та отриманий рулетик з ковбаси та крем-сиру, на шпажку.