logo

Канапе “Ранок в Парижі” з ковбасою “З філе індички”. Рецепт
Кухня:французька
Час:15 хв.
Складність:**
Канапе “Ранок в Парижі” з ковбасою “З філе індички”. Рецепт
Канапе "Ранок в Парижі" з ковбасою "З філе індички" від М'ясної Гільдії та крем-сиром - дивовижне поєднання сирокопченого м'ясного делікатесу з ніжним кремовим сиром. Покроковий рецепт приготування від "Майстрів Смачного Життя" для створення справжніж вишуканих французьких канапе. Щоб приємно здивувати рідних неповторним смаком, спробуйте й інші сирокопчені та напівкопчені ковбаси від "Майстрів Смачного Життя". Смачного від "М'ясна Гільдія - Майстри Смачного Життя"!
складові:
  • Ковбаса сирокопчена "З філе індички" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 300 г
  • Крем-сир - 200 г
  • Оливки (чорні та зелені, без кісточок) - 8 шт.
  • Шпажки
  1. Ковбасу М'ясна Гільдія "З філе індички" наріжте скибочками, товщиною приблизно 5 мм.
  2. Шматочки ковбаси зфіле індички змажте тонким шаром крем-сиру. Загорніть трубочкою і нанизайте оливки (зелену та чорну) та отриманий рулетик з ковбаси та крем-сиру, на шпажку.

До рецептів
До рецептів
140
icon-recipe7
0