Святковий, або повсякденний стіл легко прикрасить смачна й швидка закуска.
Ексклюзивний французький сир Канталь з вираженим, сильним вершковим смаком; сирокопчена ковбаса "З Філе індічкі" з букетом пікантного смаку і неперевершеного аромату спецій. Доповнюють цю композицію волоський горіх і солодка часточка винограду.
Майстри смачного життя "підготували черговий швидкий і практичний рецепт канапе" З Філе індічкі та французька сиром ".
Рекомендації: Для створення акуратного, згорнутого рулетика з ковбаси, використовуйте тільки сирокопчені види ковбас. Можна подавати канапе з напівсолодкими та солодкими сортами вина. Така закуска підійде і під час аперитиву
Смачного Вам бажає ТМ "М'ясна Гільдія"!
складові:
- Ковбаса сирокопчена "З Філе індічки" від ТМ "М'ясна Гільдія"
- Виноград кишмиш
- Волоський горіх
- Французький сир Канталь
- Сир Канталь очистити від скоринки і нарізати невеликими кубиками.
- Тонкими слайсами нарізати ковбасу "З Філе індічки".
- Волоський горіх відокремити від шкаралупий розділити на 2 рівні частини.
- Ковбасу скласти рулетиком та нанизати виноград, волоський горіх, ковбасу й сир на шпажку.