logo

Канапе “З філе індички та французьким сиром”
Кухня:французька
Час:10 хв.
Складність:**
Канапе “З філе індички та французьким сиром”
Святковий, або повсякденний стіл легко прикрасить смачна й швидка закуска. Ексклюзивний французький сир Канталь з вираженим, сильним вершковим смаком; сирокопчена ковбаса "З Філе індічкі" з букетом пікантного смаку і неперевершеного аромату спецій. Доповнюють цю композицію волоський горіх і солодка часточка винограду. Майстри смачного життя "підготували черговий швидкий і практичний рецепт канапе" З Філе індічкі та французька сиром ". Рекомендації: Для створення акуратного, згорнутого рулетика з ковбаси, використовуйте тільки сирокопчені види ковбас. Можна подавати канапе з напівсолодкими та солодкими сортами вина. Така закуска підійде і під час аперитиву

Смачного Вам бажає ТМ "М'ясна Гільдія"!

складові:
  • Ковбаса сирокопчена "З Філе індічки" від ТМ "М'ясна Гільдія"
  • Виноград кишмиш
  • Волоський горіх
  • Французький сир Канталь
  1. Сир Канталь очистити від скоринки і нарізати невеликими кубиками.
  2. Тонкими слайсами нарізати ковбасу "З Філе індічки".
  3. Волоський горіх відокремити від шкаралупий розділити на 2 рівні частини.
  4. Ковбасу скласти рулетиком та нанизати виноград, волоський горіх, ковбасу й сир на шпажку.

До рецептів
До рецептів
454
icon-recipe7
2