Канапе з ковбасою “Салямі”, помідорами та сиром бринза. Рецепт
Італійські страви славляться в усьому світі неймовірною різноманітністю своїх смаків. Спробуйте рецепт від М'ясна Гільдія - справжні італійські канапе від "Майстрів Смачного Життя" з ковбасою "Салямі" від ТМ "М'ясна Гільдія", помідорами та сиром бринза, на підсмаженому багеті. Виняткова якість м'ясних делікатесів в поєднанні з європейськими рецептами від "Майстрів Смачного Життя".
Смачні рецепти від М'ясна Гільдія
складові:
- Багет
- Помідори свіжі - 1-2 шт.
- Оливкова олія (для смаження багету) - 1 ст. л.
- Сир бринза - 200 г
- Ковбаса сирокопчена "Салямі" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 200 г
- Огірок свіжий- 1 шт.
- Оливки (зелені без кісточок) - 3-4 шт.
- Шпажки - 3-4 шт.
- Багет наріжте невеликими шматочками і підсмажте на невеликому вогні, до золотистої скоринки. Для смаження використовуйте оливкову олію.
- Помідори, сир бринза, ковбасу наріжте тонкими кружечками.
- Огірок наріжте вздовж, тонкими слайсами.
- Нанизуйте на шпажку багет, помідор, сир бринза, ковбасу, огірок та прикрасьте оливкою.