logo

Канапе з ковбасою “Салямі”, помідорами та сиром бринза. Рецепт
Кухня:італійська
Час:15 хв.
Складність:**
Канапе з ковбасою “Салямі”, помідорами та сиром бринза. Рецепт
Італійські страви славляться в усьому світі неймовірною різноманітністю своїх смаків. Спробуйте рецепт від М'ясна Гільдія - справжні італійські канапе від "Майстрів Смачного Життя" з ковбасою "Салямі" від ТМ "М'ясна Гільдія", помідорами та сиром бринза, на підсмаженому багеті. Виняткова якість м'ясних делікатесів в поєднанні з європейськими рецептами від "Майстрів Смачного Життя". Смачні рецепти від М'ясна Гільдія
складові:
  • Багет
  • Помідори свіжі - 1-2 шт.
  • Оливкова олія (для смаження багету) - 1 ст. л.
  • Сир бринза - 200 г
  • Ковбаса сирокопчена "Салямі" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 200 г
  • Огірок свіжий- 1 шт.
  • Оливки (зелені без кісточок) - 3-4 шт.
  • Шпажки - 3-4 шт.
  1. Багет наріжте невеликими шматочками і підсмажте на невеликому вогні, до золотистої скоринки. Для смаження використовуйте оливкову олію.
  2. Помідори, сир бринза, ковбасу наріжте тонкими кружечками.
  3. Огірок наріжте вздовж, тонкими слайсами.
  4. Нанизуйте на шпажку багет, помідор, сир бринза, ковбасу, огірок та прикрасьте оливкою.

До рецептів