Корзинки "Італійська мрія" - рецепт вишуканого делікатесу від М'ясної Гільдії. Оригінальне і швидке приготування, з використанням сирокопченої ковбаси "Салямі", "З філе індички", м'ясних делікатесів, сиру "Пармезан" і корнішонів.
Кошики "Італійська мрія" - симфонія смаку і аромату від "Майстрів апетиту Життя"!
Смачного від ТМ "М'ясна Гільдія!
складові:
- Форма для випічки кексів.
- Оливкове масло - 1-2 ст.л.
- Для тіста можно використовувати листкове тісто.
- М'ясні делікатеси (на вибір) від Мясної Гильдії (балик "По-українськи", корейка "По-угорськи", балик "По-техаськи", буженина "По-домашньому", або балик "Традиційний") - 300 г
- Напівкопчену, або сирокопчену ковбасу (на вибір) від ТМ "М'ясна Гильдія". Рекомендуемо- ковбаса сирокопчена "Салямі", або "З філе індички" - 300 г
- Сир "Пармезан" - 200 г
- Корнішони - 10 шт.
- Малинове вареня - для сервіровки, до корзинок, як додатковий делікатес (по бажанню) - 1 ч.л.
- Цільнозернова гірчиця - для сервіровки, до корзинок, як додатковий делікатес (по бажанню) - 1 ч.л.
- Розігрійте духовку до 170 градусів.
- Змажте формочки для випічки кексів оливковою олією.
- Листкове тісто розріжте на однакові відрізки, приблизно 7/7 см і рівномірно розкладіть кожен відрізок у формочки для кексів (по 1 шт.)
- Запекати тісто 8 хв., до появи золотистої скоринки.
- М'ясний делікатес - балик "По-українськи" розріжте на тоненькі кусочки.
- Ковбасу сирокопчену "Салямі", або"З філе індички" (можно міксувати), наріжте тонкими слайсами.
- Сир "Пармезан" розділіть на невеликі квадратики.
- Балик, ковбасу, корнішони і сир рівномірно розкладіть в формочку для кексу, причому в кожну необходно покласти по 2-3 шт. корнішонів, 2-3 слайси ковбаси, і пару шматочків балика.
- Для того, щоб тісто охололо, а сир розплавився, готові корзинки поставте в прохолодне місце на 15 хв.
- Корзинки "Італійська мрія" готові. Смачного від ТМ "М'ясна Гільдія!