Ковбаса “Шинкова ніжна” з пюрешкою. Рецепт
Простий у приготуванні, рецепт ковбаса “Шинкова ніжна” з пюрешкою. Рецепт смачної закуски нашвидкоруч. "Шинкова ніжна" від М'ясної Гільдії - готується за традиційним рецептом. Таку ковбасу можна також споживати у вигляді бутербродів на сніданок, для приготування салатів на обід і як смачний делікатес до сімейної вечері. Ніжна варена ковбаса з шинкою від М'ясної Гільдії виготовляється відповідно до рецептури, з використанням сировини найвищого сорту та додаванням прянощів. Ковбаса варена "Шинкова ніжна" має приємний аромат та витончений смак, з молочним відтінком.
складові:
- Ковбаса варена "Шинкова ніжна" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 200 г
- Картопля - 200 г
- Сир пармезан - 50 г
- Вершкове масло - 50 г
- Рукола (або інша зелень, за смаком)
- Картоплю (3-4 шт.) ретельно вимийте від зарбуднень, наріжте шматочками та відваріть на середньому вогні, 15 хвилин.
- Ковбвасу "Шинкова ніжна" наріжте шматочками середьої товщини.
- Картоплю зніміть з вогню та додайте шматочки вершкового масла. Розімніть до картопляного пюре.
- Скибочки ковбаси Шинкова ніжна від М'ясної Гільдії, розкладіть на столі. В кожен кружечок ковбаси Шинкова ніжна помістіть по 1-2 ст. л. картопляного пюре. Додайте невеликі шматочки сиру пармезан та обережно загорніть у рулетики.
- Прикрасьте ковбасу “Шинкова ніжна” з пюрешкою руколою, або іншими видами зелені та овочами.
- Смачного бажає вам ТМ "М'ясна Гільдія"!