Ну що за п'ятниця без рецепта від "Майстрів Смачного Життя" з м'ясними смаколиками від ТМ "М'ясна Гільдія"? Ковбаски гриль "З сиром Mozzarella" з персиками під соусом, запечені на вогні — вибухове смакове поєднання. Руслан Сенічкін обіцяє, що така страва буде смакувати не тільки на сніданок, або в обід, а ще й зробить ваш вечір романтичним.
Ковбаски гриль можна також готувати в духовці, на пательні, мультиварці, а також у мікрохвильовці. Зберігайте ковбаски гриль рецепт від М'ясна Гільдія, а також переглядайте у відео на Youtube каналі (Майстри Смачного Життя).
складові:
- Ковбаски гриль “З сиром Mozzarella” - 350 г
- Персики - 4 шт.
- Цукіні - 1 шт.
- Мед - 1 ч.л.
- Болгарський перець - 2 шт.
- Помідори чері - декілька гілочок
- Оливкова олія - 5 ст. л.
- Бальзамічний соус - 3 ст. л.
- Гірчиця - 1 ч.л.
- Перець чилі - 1 шт.
- Спеції за смаком
- Приготуємо соус для заправки. Для цього змішуємо оливкову олію, бальзамічний соус, мед, сіль і гострий перець чилі (дрібно нарізаний). Ретельно перемішуємо.
- Для приготування на вогні (гриль) нарізаємо овочі: цукіні, болгарський перець, зелень, помідори чері.
- Овочі та нарізані шматочками ковбаски гриль “З сиром Mozzarella” смажимо на вогні.
- В цей час нарізаємо персики. Розрізаємо навпіл і видаляємо кісточку. Обсмажте окремо персики на грилі.
- На одній тарілці розмістіть підсмажені овочі з ковбасками гриль від М'ясна Гільдія, персиками та полийте соусом.