Гарячі та ароматні
млинці з сиром та ковбасою "Шинкова ніжна" будуть ідеальним варіантом для сніданку, закуски або святкової страви.
Рекомендації: кожна ковбаса TM "М'ясна гільдія" відрізняється своїм смаком, спеціями та складом. "Майстри Смачного Життя" рекомендують спробувати млинці з сиром та іншими видами вареної, сирокопченої, напівкопченої ковбаси М'ясна Гільдія.
Для більшого смакук ви можете додати помідори черрі до начинки.
Смачного від TM "М'ясна гільдія"!
складові:
- Яйця - 4 шт. (3 шт. - в тісто, 1 шт. - для смаження)
- Молоко - 200 мл
- Вода - 250 мл
- Мука - 260 г
- Сіль - 1 ч.л.
- Цукор - 2 ст. ложки
- Сир - 250 г (будь-який твердий сир на ваш смак)
- Ковбаса варена "Шинкова ніжна" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 400 г
- Приготуйте тісто для млинців: яйця, воду, цукор та сіль збийте вінчиком або виделкою.
- Поступово, невеликими порціями, додайте борошно.
- Змішуйте отримане тісто з молоком.
- Готуйте млинці, наливаючи на пательню тісто невеликими порціями. Розкладіть млинці на тарілку.
- Поки млинці стигнуть, приготуйте начинку. Наріжте ковбасу "Шинкова ніжна" від ТМ "М'ясна Гільдія". Сир натріть на терці.
- Змішайте ковбасу М'ясна Гільдія з сиром.
- У центр млинця обережно покладіть начинку з сиру та ковбаси "Шинкова ніжна".
- Загорніть млинець конвертиком.
- Майже готово! На невеликому вогні обсмажте конвертики з млинців 2 хв., з обох боків. Після цього, залиште млинці на 1-2 хвилини, під кришкою, щоб сир встиг розплавитися.