logo

Млинці з сиром та ковбасою
Кухня:українська
Час:1 год.
Складність:****
Млинці з сиром та ковбасою "Шинкова ніжна"
Гарячі та ароматні млинці з сиром та ковбасою "Шинкова ніжна" будуть ідеальним варіантом для сніданку, закуски або святкової страви.

Рекомендації: кожна ковбаса TM "М'ясна гільдія" відрізняється своїм смаком, спеціями та складом. "Майстри Смачного Життя" рекомендують спробувати млинці з сиром та іншими видами вареної, сирокопченої, напівкопченої ковбаси М'ясна Гільдія.

Для більшого смакук ви можете додати помідори черрі до начинки.

Смачного від TM "М'ясна гільдія"!

складові:
  • Яйця - 4 шт. (3 шт. - в тісто, 1 шт. - для смаження)
  • Молоко - 200 мл
  • Вода - 250 мл
  • Мука - 260 г
  • Сіль - 1 ч.л.
  • Цукор - 2 ст. ложки
  • Сир - 250 г (будь-який твердий сир на ваш смак)
  • Ковбаса варена "Шинкова ніжна" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 400 г
  1. Приготуйте тісто для млинців: яйця, воду, цукор та сіль збийте вінчиком або виделкою.
  2. Поступово, невеликими порціями, додайте борошно.
  3. Змішуйте отримане тісто з молоком.
  4. Готуйте млинці, наливаючи на пательню тісто невеликими порціями. Розкладіть млинці на тарілку.
  5. Поки млинці стигнуть, приготуйте начинку. Наріжте ковбасу "Шинкова ніжна" від ТМ "М'ясна Гільдія". Сир натріть на терці.
  6. Змішайте ковбасу М'ясна Гільдія з сиром.
  7. У центр млинця обережно покладіть начинку з сиру та ковбаси "Шинкова ніжна".
  8. Загорніть млинець конвертиком.
  9. Майже готово! На невеликому вогні обсмажте конвертики з млинців 2 хв., з обох боків. Після цього, залиште млинці на 1-2 хвилини, під кришкою, щоб сир встиг розплавитися.

До рецептів
До рецептів
1823
icon-recipe7
2