Якщо у пошуковику вписати "рецепти піци", можна отримати близько ста тисяч варіантів відповідей. Пропонуємо вам сьогодні переглянути наш рецепт найсмачнішої піци від "Майстрів Смачного Життя". Руслан Сенічкін випробував себе в ролі піцейоли й приготував піцу з овочами гриль і сирокопченими ковбасками "Salamini" (Саламіні) від ТМ "М'ясна Гільдія".
Рецепт піца від "Майстрів Смачного Життя". Піца з ковбасою і сиром рецепт М'ясна Гільдія.
Смачного вам бажає ТМ "М'ясна Гільдія"!
складові:
- Тісто для піци - 400 г
- Томатний соус - 2 ст.л.
- Помідори - 2 шт.
- Баклажан - 1 шт.
- Цукіні - 1 шт.
- Ковбаски сирокопчені "Salamini" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 300 г
- Ковбаса напівкопчена "Салямі королівська" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 300 г
- Ковбаса сирокопчена "Салямі" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 300 г
- Цибуля - 1 шт.
- Оцет - 1 ст. л.
- Болгарський перець - 2 шт.
- Моцарела - 70 г
- Сир моцарела - 100 г
- Сир сулугуні - 100 г
- Тісто для піци припекти в духовій печі, при температурі 210 градусів до золотавої скоринки.
- Намастити тісто для піци томатним соусом.
- Для більш класичного смаку, на томатний соус викладайте нарізані тонкими кружальцями помідори.
- Підготуйте овочі гриль. Для цього наріжте кружальцями цукіні, баклажан. Болгарський перець наріжте на 4 частини. Смажте усе на сковорідці-гриль, або на вогні, до рум'яної скоринки. Підсоліть та поперчіть інгредієнти.
- Ковбаски Salamini від М'ясна Гільдія наріжте тонкими слайсами.
- Ковбасу напівкопчену "Салямі королівська" й ковбасу сирокопчену "Салямі" від ТМ "М'ясна Гільдія" наріжте тонкими скибочками.
- Ковбаски сирокопчені Salamini, ковбасу напівкопчену Салямі королівська й сирокопчену ковбасу Салямі викладіть на піцу.
- Цибулю наріжте тонкими кружальцями й залийте оцтом (яблучний, винний, або рисовий) з окропом. Співвідношення традиційне - 1:1. В результаті цибуля буде хрусткою з кислувато-солодким присмаком. Залиште на 10-15 хв.
- Мариновану цибулю викладіть на піцу.
- Останніми інгредієнтами буде сирний дует — сир моцарела і перетертий на терці сулугуні.
- Поставте піцу в духову піч, розігріту до 210 градусів, на 7-10 хв.