logo

Піца з овочами гриль і ковбасками “Salamini”
Кухня:італійська
Час:45 хв.
Складність:****
Піца з овочами гриль і ковбасками “Salamini”
Якщо у пошуковику вписати "рецепти піци", можна отримати близько ста тисяч варіантів відповідей. Пропонуємо вам сьогодні переглянути наш рецепт найсмачнішої піци від "Майстрів Смачного Життя". Руслан Сенічкін випробував себе в ролі піцейоли й приготував піцу з овочами гриль і сирокопченими ковбасками "Salamini" (Саламіні) від ТМ "М'ясна Гільдія". Рецепт піца від "Майстрів Смачного Життя". Піца з ковбасою і сиром рецепт М'ясна Гільдія. Смачного вам бажає ТМ "М'ясна Гільдія"!
складові:
  • Тісто для піци - 400 г
  • Томатний соус - 2 ст.л.
  • Помідори - 2 шт.
  • Баклажан - 1 шт.
  • Цукіні - 1 шт.
  • Ковбаски сирокопчені "Salamini" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 300 г
  • Ковбаса напівкопчена "Салямі королівська" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 300 г
  • Ковбаса сирокопчена "Салямі" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 300 г
  • Цибуля - 1 шт.
  • Оцет - 1 ст. л.
  • Болгарський перець - 2 шт.
  • Моцарела - 70 г
  • Сир моцарела - 100 г
  • Сир сулугуні - 100 г
  1. Тісто для піци припекти в духовій печі, при температурі 210 градусів до золотавої скоринки.
  2. Намастити тісто для піци томатним соусом.
  3. Для більш класичного смаку, на томатний соус викладайте нарізані тонкими кружальцями помідори.
  4. Підготуйте овочі гриль. Для цього наріжте кружальцями цукіні, баклажан. Болгарський перець наріжте на 4 частини. Смажте усе на сковорідці-гриль, або на вогні, до рум'яної скоринки. Підсоліть та поперчіть інгредієнти.
  5. Ковбаски Salamini від М'ясна Гільдія наріжте тонкими слайсами.
  6. Ковбасу напівкопчену "Салямі королівська" й ковбасу сирокопчену "Салямі" від ТМ "М'ясна Гільдія" наріжте тонкими скибочками.
  7. Ковбаски сирокопчені Salamini, ковбасу напівкопчену Салямі королівська й сирокопчену ковбасу Салямі викладіть на піцу.
  8. Цибулю наріжте тонкими кружальцями й залийте оцтом (яблучний, винний, або рисовий) з окропом. Співвідношення традиційне - 1:1. В результаті цибуля буде хрусткою з кислувато-солодким присмаком. Залиште на 10-15 хв.
  9. Мариновану цибулю викладіть на піцу.
  10. Останніми інгредієнтами буде сирний дует — сир моцарела і перетертий на терці сулугуні.
  11. Поставте піцу в духову піч, розігріту до 210 градусів, на 7-10 хв.

До рецептів
До рецептів
345
icon-recipe7
0