Під час такого загадкового та неймовірно містичного свята, як Хелловін (Halloween), завжди хочеться особливої атмосфери. Безліч декорацій, моторошні гарбузи - тут не обійтися без оригінальних страв. Наша піца «Хеллоуїн» - просто жах, яка смачна! А все тому, що вона містить найпопулярніші ковбаси ТМ «М'ясна Гільдія» - «Салямі», «З Філе індички» і «Зі свининою» - вони неодмінно зачарують вас оригінальним смаком справжнього відбірного м'яса в поєднанні з елітними спеціями.
складові:
- Для тіста:
- Вода - 90 мл
- Дріжджі сухі - 1 ч. л.
- Оливкова олія - 1 ст. л.
- Мед - 0.5 ст. л.
- Борошно пшеничне - 1 ст.
- Сіль - 1 щіпка
-
- Для начинки:
- Ковбаса сирокопчена "Салямі" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 30 г
- Ковбаса сирокопчена "Зі свининою" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 30 г
- Ковбаса сирокопчена "З Філе індички" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 30 г
- Оливки чорні (без кісточок) - кілька штук
- Оливкова олія - 0.5 ст. л.
- Суміш італійських трав - 2 ч. л.
- Сир твердий - 100 г
- Сир Моцарелла - 60 г
- Томатна паста - 2 ст. л.
- Для приготування тіста візьміть борошно, воду (теплу), мед, сухі дріжджі, оливкову олію (можна замінити рослинним маслом, без запаху) та сіль.
- Сухі дріжджі залийте теплою водою. Додайте 1/2 столової ложки меду, сіль і столову ложку оливкової олії. Залиште все на 5 хвилин.
- Просійте борошно, і починайте замішувати тісто.
- Коли тісто перестане липнути до рук, залиште його хвилин на 20 в теплому місці. А тим часом займіться начинкою.
- Візьміть ковбаси та твердий сир. Дрібно наріжте ковбаси "Салямі", "З Філе індічкі" та "Зі свининою" слайсами.
- Сир натріть на тертці.
- Через 20 хвилин наше тісто мало зрости, приблизно, на 1/3.
- Змішайте томатну пасту із сумішшю італійських трав. А також, за бажанням, можете додати 1/2 столової ложки оливкової олії.
- Даною масою змастіть ваше тісто, не доходячи до країв, приблизно до 1 см.
- Розкладіть начинку: спочатку слайси з сирокопчених ковбас, потім перетертий твердий сир. Додайте італійські трави.
- Випікайте піцу в попередньо розігрітій (до 200 ℃) духовці, до готовності тесту (приблизно 17-20 хвилин).
- Для того, щоб завершити піцу "Хелловін", по закінченню часу випічки, дістаньте піцу і зверху, невеликими шматочками, надавши необхідну форму, прикрасьте піцу сиром Моцарелла, додайте оливки у вигляді павуків і знову випійкайте до 10 хвилин.
- Смачна піца "Хелловін" від ТМ "М'ясна Гільдія" готова. Смачного!