logo

Піцца “Хелловін” від “М’ясна Гільдія”
Кухня:європейська
Час:1 год., 30 хв.
Складність:****
Піцца “Хелловін” від “М’ясна Гільдія”
Під час такого загадкового та неймовірно містичного свята, як Хелловін (Halloween), завжди хочеться особливої атмосфери. Безліч декорацій, моторошні гарбузи - тут не обійтися без оригінальних страв. Наша піца «Хеллоуїн» - просто жах, яка смачна! А все тому, що вона містить найпопулярніші ковбаси ТМ «М'ясна Гільдія» - «Салямі», «З Філе індички» і «Зі свининою» - вони неодмінно зачарують вас оригінальним смаком справжнього відбірного м'яса в поєднанні з елітними спеціями.
складові:
  • Для тіста:
  • Вода - 90 мл
  • Дріжджі сухі - 1 ч. л.
  • Оливкова олія - 1 ст. л.
  • Мед - 0.5 ст. л.
  • Борошно пшеничне - 1 ст.
  • Сіль - 1 щіпка
  • Для начинки:
  • Ковбаса сирокопчена "Салямі" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 30 г
  • Ковбаса сирокопчена "Зі свининою" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 30 г
  • Ковбаса сирокопчена "З Філе індички" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 30 г
  • Оливки чорні (без кісточок) - кілька штук
  • Оливкова олія - 0.5 ст. л.
  • Суміш італійських трав - 2 ч. л.
  • Сир твердий - 100 г
  • Сир Моцарелла - 60 г
  • Томатна паста - 2 ст. л.
  1. Для приготування тіста візьміть борошно, воду (теплу), мед, сухі дріжджі, оливкову олію (можна замінити рослинним маслом, без запаху) та сіль.
  2. Сухі дріжджі залийте теплою водою. Додайте 1/2 столової ложки меду, сіль і столову ложку оливкової олії. Залиште все на 5 хвилин.
  3. Просійте борошно, і починайте замішувати тісто.
  4. Коли тісто перестане липнути до рук, залиште його хвилин на 20 в теплому місці. А тим часом займіться начинкою.
  5. Візьміть ковбаси та твердий сир. Дрібно наріжте ковбаси "Салямі", "З Філе індічкі" та "Зі свининою" слайсами.
  6. Сир натріть на тертці.
  7. Через 20 хвилин наше тісто мало зрости, приблизно, на 1/3.
  8. Змішайте томатну пасту із сумішшю італійських трав. А також, за бажанням, можете додати 1/2 столової ложки оливкової олії.
  9. Даною масою змастіть ваше тісто, не доходячи до країв, приблизно до 1 см.
  10. Розкладіть начинку: спочатку слайси з сирокопчених ковбас, потім перетертий твердий сир. Додайте італійські трави.
  11. Випікайте піцу в попередньо розігрітій (до 200 ℃) духовці, до готовності тесту (приблизно 17-20 хвилин).
  12. Для того, щоб завершити піцу "Хелловін", по закінченню часу випічки, дістаньте піцу і зверху, невеликими шматочками, надавши необхідну форму, прикрасьте піцу сиром Моцарелла, додайте оливки у вигляді павуків і знову випійкайте до 10 хвилин.
  13. Смачна піца "Хелловін" від ТМ "М'ясна Гільдія" готова. Смачного!

До рецептів
До рецептів
376
icon-recipe7
0