Улюблений рецепт британської кухні, який неодмінно прийде до смаку вашим близьким. Телеведучий Руслан Сенічкін в прямому ефірі "Правила сніданку з 1+1. М'ясна середа" приготував справжній традиційний британський пудинг, за рецептом від "Майстрів Смачного Життя", з фірмовими ковбасками гриль "Кабаносі" від ТМ "М'ясна Гільдія".
Зберігайте рецепт й смачного Вам від ТМ "М'ясна Гільдія"!
складові:
- Ковбаски гриль "Кабаносі" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 240 г
- Молоко - 250 мл
- Цибуля - 1 шт.
- Яйця - 2 шт.
- Спаржа - 50 г
- Борошно - 250 г
- Помідори чері - 10 шт.
- Вершкове масло - 30 г
- Зелена цибуля - 50 г
- Спеції за смаком
- Ковбаски гриль Кабаносі нарізати великими шматочками. На розігріту пательню додати вершкове масло й оливкову олію. Підсмажте ковбаски гриль до золотистої скоринки.
- Цибулю наріжте тонкими напівкільцями й додайте до ковбасок гриль Кабаносі.
- Готуємо борошно. Яйця та молоко збийте вінчиком й додайте до суміші борошно, сіль, перець на смак. Перемішайте усе блендером.
- На підготовлену тарілку розмістіть по черзі: ковбаски гриль з цибулею, додайте нарізані навпіл помідори чері, спаржу, трохи зеленої цибулі і залийте усе це тістом. Залишити у печі на 45 хв, за температури - 180 градусів.