Ви коли-небудь чули про картопляне пюре яке тягнеться, наче піца "Маргарита"? А якщо прикрасити таке блюдо смачною ковбасою вареною від ТМ "М'ясняшки" - успіх гарантований. Адже діти люблять те, що можна вирізати, прикрасити та з'їсти. Сєва Фагэ навчить маленьких гурманів, як правильно й швидко приготувати французький шедевр - картопляне пюре "Аліго" з дитячою ковбасою Мясняшки "Три корівки". Дитяча варена ковбаса Мясняшки "Три корівки" має приємний, ніжний молочний смак й чудово підходить для рецептів до святкового столу.
"М'ясняшки - Мами довіряють, діти обожнюють!
складові:
- Картопля - 3-4 шт.
- Сир "Моцарела" - 200 г
- Сир "Голландський" - 200 г
- Ковбаса дитяча М'сняшки "Три корівки" - 300 г
- Вершки - 1 стакан (250 мл)
- Фігурні формочки для нарізання ковбаси.
- Нарізаємо картоплю кубиками і варимо на середньому вогні 20 хв.
- Сир "Голландський"натираємо на терці.
- Картоплем'ялкою робимо з картоплі товчену картоплю.
- Підігріваємо вершки (не доводячи до кипіння) і вливаємо до картопляного пюре. Товчемо пюре.
- Додаємо до картопляного пюре кульки сиру "Моцарелла" та натертий сир "Голландський" і перемішуємо до однорідної консистенції.
- Ковбасу дитячу М'ясняшки "Три корівки" нарізаємо кружальцями й за допомогою формочок вирізаємо фігурки з вареної ковбаси. Прикрашаємо пюре "Аліго" формочками з ковбаси "М'ясняшки" й подаємо до столу.