Смачний дует - ковбаса "Салямі" від М'ясної Гільдії зі шматочком соковитого лимона і свіжими нотками огірку. Італійська брускета "Сніданок у Венеції" - це вишукана закуска, що готується за лічені хвилини.
складові:
- Багет
- Ковбаса сирокопчена "Салямі" від ТМ "М'ясна Гільдія"
- Огірок - 2 шт.
- Базилік - деклька гілочок
- Лимон - 1 шт.
- Оливкова олія
- Багет, чіабату, або будь-який білий хліб підсмажте на пательні з обох боків. Використовуйте пательню гриль, щоб на хлібі з'явилися апетитні смужки. Для того, щоб хліб не перетворився в суцільний сухарик, зовні був зі скоринкою, а всередині - м'який, підсмажте на добре розігрітій пательні, з обох боків.
- На підсмажені шматочки хліба додайте кілька крапель олівкової олії
- Тоненько наріжте ковбасу Салямі від М'ясна Гільдія й свіжий огірок.
- Розмістіть три шматочки огірку на підготовленому хлібі. Зверху покладіть гілочку базиліку.
- Ковбасу Салямі від Майстрів Смачного Життя та шматочок лимону зафіксуйте шпажкою на брускеті.