logo

Рецепт канапе з ковбасою “Салямі”, бананом та помідорами чері
Кухня:італійська
Час:15 хв.
Складність:**
Рецепт канапе з ковбасою “Салямі”, бананом та помідорами чері
Незвичне поєднання інгредієнтів, що викликає вибух незабутніх смакових відчуттів. Канапе з ковбасою "Салямі" від ТМ "М'ясна Гільдія", бананом та помідорами чері - рецепт італійського делікатесу від "Майстрів Смачного Життя". Італійські страви неможливо сплутати ні з чим іншим, саме тому ми відтворили сирокопчену "Салямі" за європейськими традиціями, з нежирної свинини та яловичини вищого сорту й додаванням виключно елітних спецій. Смачного Вам бажає М'ясна Гільдія - Майстри Смачного Життя!
складові:
  • Ковбаса сирокопчена "Салямі", або інша ковбаса М'ясна Гільдія (на Ваш вибір) - 200 г
  • Банани - 1 шт.
  • Сир пармезан - 200 г
  • Зелень
  • Помідори чері - 6 шт.
  1. Банани промийте, зніміть шкірку та наріжте кружальцями, товщиною 4-5 см.
  2. Ковбасу сирокопчену Салямі М'ясна Гільдія наріжте тонкими слайсами.
  3. Сир пармезан наріжте невеликими квадратиками.
  4. Помідори чері промийте і розріжте навпіл.
  5. На кожну шпажку нанизайте банан, ковбасу салямі, сир пармезан, зелень та помідори чері.

До рецептів
До рецептів
390
icon-recipe7
0