Один із фірмових рецептів Майстрів Смачного Життя" - брускета "Гарячий сицилієць". Це хрустка та запальна італійська закуска з начинкою із ковбаси "Салямі" від М'ясної Гільдії, ніжного сиру з помідорами та зернятками гірчиці.
складові:
- Багет, батон, або чіабата
- Ковбаса сирокопчена "Салямі" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 200 г
- Сир твердий (на ваш вибір) - 200 г
- Помідори - 3 шт.
- Базилік
- Гірчиця в зернах - 50 г
- Наріжте шматочки хліба і покладіть на деко. На хліб викладіть тоненькі шматочки твердого сиру і у піч, доки сир не розплавиться (5 хв при температурі 200°).
- Викладіть слайси ковбаси Салямі на підготовлену брускету.
- Наріжте кружечками томати і підсмажте на пательні. Всі інгредієнти ми рекомендуємо смажити на пательні гриль, щоб отримати апетитні смужки.
- Покладіть помідори на брускету. Додайте гілочку базиліку й 1 ч.л. гірчиці зернятами.