Рецепт рулетиків з баликом "По-техаськи", сиром філадельфія, руколою і волоськими горіхами ідеально підходить для легкого аперитиву, швидкого обіду, або вечері з друзями. Створюйте найсмачнішу начинку, яка просто тане в роті. Балик "По-техаськи — справжній кулінарний шедевр від М'ясної Гільдії, м'ясний делікатес, приготований з соковитої яловичої вирізки. Має оригінальний смак і виражений аромат. Такий м'ясний смаколик можна застосовувати для приготування холодних закусок, безлічі салатів та піци.
Смачного від М'ясної Гільдії!
складові:
- Балик "По-техаськи" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 300 г
- Сир філадельфія - 200 г
- Волоський горіх чищений - 100 г
- Оливкова олія - пару ст.л.
- Рукола - кілька гілочок.
- Перець, цибулю, моркву, капуста - для оздоблення страви.
- Почніть з приготування начинки. Сир філадельфія змішайте з чищеними волоськими горіхами. Додайте 1 ст. л. оливкової олії і дрібно-нарізаної руколи. Перемішайте.
- Балик "По-техаськи" тонко наріжте і розкладіть рівними шматочками на столі.
- В серединку кожного балику помістіть ложку раніше приготованої начинки.
- Зав'яжіть ваші рулетики цибульними стеблинками.
- Продовжуйте готувати рулетики з баликом, поки начинка не закінчиться.