logo

Рулетики з баликом “По-техаськи” – рецепт від М’ясна Гільдія
Кухня:українська
Час:25 хв.
Складність:**
Рулетики з баликом “По-техаськи” – рецепт від М’ясна Гільдія
Рецепт рулетиків з баликом "По-техаськи", сиром філадельфія, руколою і волоськими горіхами ідеально підходить для легкого аперитиву, швидкого обіду, або вечері з друзями. Створюйте найсмачнішу начинку, яка просто тане в роті. Балик "По-техаськи — справжній кулінарний шедевр від М'ясної Гільдії, м'ясний делікатес, приготований з соковитої яловичої вирізки. Має оригінальний смак і виражений аромат. Такий м'ясний смаколик можна застосовувати для приготування холодних закусок, безлічі салатів та піци. Смачного від М'ясної Гільдії!
складові:
  • Балик "По-техаськи" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 300 г
  • Сир філадельфія - 200 г
  • Волоський горіх чищений - 100 г
  • Оливкова олія - пару ст.л.
  • Рукола - кілька гілочок.
  • Перець, цибулю, моркву, капуста - для оздоблення страви.
  1. Почніть з приготування начинки. Сир філадельфія змішайте з чищеними волоськими горіхами. Додайте 1 ст. л. оливкової олії і дрібно-нарізаної руколи. Перемішайте.
  2. Балик "По-техаськи" тонко наріжте і розкладіть рівними шматочками на столі.
  3. В серединку кожного балику помістіть ложку раніше приготованої начинки.
  4. Зав'яжіть ваші рулетики цибульними стеблинками.
  5. Продовжуйте готувати рулетики з баликом, поки начинка не закінчиться.

До рецептів