Юний знавець кулінарних справ Севастьян Фаге розповів маленьким гурманам, як легко приготувати "Рум'яні мишки з сосисками М'ясняшки "Три корівки"". Неймовірно ніжний смак, та ще й смачний сюрприз у вигляді "М'ясняшки" "Три корівки", або "Троє поросят" всередині. Ароматну випічку з сосисками "М'ясняшки" можна подати на сніданок, приготувати на свято, або просто взяти з собою на шкільний полуденок. Дізнайтеся, як правильно надати булочкам форму "мишки" та начинити сосисками, щоб насолоджуватися смачним й ситим перекусом. Смачний рецепт з сосисками М'ясняшки на сайті М'ясняшки від М'ясна Гільдія. М'ясняшки - Мами довіряють, діти обожнюють!
складові:
- Листкове тісто
- Борошно
- Дитячі сосиски М'ясняшки "Три корівки" - 350 г
- Яйця (жовток) - 1 шт.
- На дощечку для тіста нанесіть невелику кількість борошна, щоб легше розкочувати тісто.
- Розморожене попередньо листкове тісто розкачайте качалкою.
- Робимо "тіло" для миші. Для цього вирізаємо тоненькі смужечки, товщиною у 2-3 см за допомогою фігурної ложки. Для створення хвостиків, смужечку з тіста намотуйте на паличку.
- Підготуйте начинку. Дістаємо головний інгредієнт — сосиски М'ясняшки "Три корівки", або "Троє поросят". На кожну сосиску накрутіть тісто. Щоб сосиски краще прилипали до тіста, змастіть їх водою.
- На деко покладіть пергамент і змастіть олією.
- Викладіть сосиски в тісті на деко і змастіть зверху жовтком.
- В розігріту духову піч до температури 180 градусів помістіть сосиски "М'ясняшки" на 20 хв.