logo

Рум’яні мишки з сосисками М’ясняшки “Три корівки”
Кухня:українська
Час:40 хв.
Складність:***
Рум’яні мишки з сосисками М’ясняшки “Три корівки”
Юний знавець кулінарних справ Севастьян Фаге розповів маленьким гурманам, як легко приготувати "Рум'яні мишки з сосисками М'ясняшки "Три корівки"". Неймовірно ніжний смак, та ще й смачний сюрприз у вигляді "М'ясняшки" "Три корівки", або "Троє поросят" всередині. Ароматну випічку з сосисками "М'ясняшки" можна подати на сніданок, приготувати на свято, або просто взяти з собою на шкільний полуденок. Дізнайтеся, як правильно надати булочкам форму "мишки" та начинити сосисками, щоб насолоджуватися смачним й ситим перекусом. Смачний рецепт з сосисками М'ясняшки на сайті М'ясняшки від М'ясна Гільдія. М'ясняшки - Мами довіряють, діти обожнюють!
складові:
  • Листкове тісто
  • Борошно
  • Дитячі сосиски М'ясняшки "Три корівки" - 350 г
  • Яйця (жовток) - 1 шт.
  1. На дощечку для тіста нанесіть невелику кількість борошна, щоб легше розкочувати тісто.
  2. Розморожене попередньо листкове тісто розкачайте качалкою.
  3. Робимо "тіло" для миші. Для цього вирізаємо тоненькі смужечки, товщиною у 2-3 см за допомогою фігурної ложки. Для створення хвостиків, смужечку з тіста намотуйте на паличку.
  4. Підготуйте начинку. Дістаємо головний інгредієнт — сосиски М'ясняшки "Три корівки", або "Троє поросят". На кожну сосиску накрутіть тісто. Щоб сосиски краще прилипали до тіста, змастіть їх водою.
  5. На деко покладіть пергамент і змастіть олією.
  6. Викладіть сосиски в тісті на деко і змастіть зверху жовтком.
  7. В розігріту духову піч до температури 180 градусів помістіть сосиски "М'ясняшки" на 20 хв.

До рецептів