Олів'є - найпопулярніший салат, без якого українці не уявляють святкове застілля. Його смак нагадує про наближення зимової казки, подарунків та радощів. "Майстри Смачного Життя" пропонують вдосконалений рецепт класичного салату - Олів’є “По-італійськи". Ковбаса "Лікарська" вищого сорту виготовляється за незмінною традиційною рецептурою з додаванням ніжного м'яса свинини та яловичини. Ковбаса сирокопчена "Салямі" - неперевершене поєднання м'яса вищого сорту з італійськими спеціями.
складові:
- Картопля - 2 шт.
- Морква - 3 шт.
- Горох консервований - 1 банка
- Ковбаса сирокопчена "Салямі" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 150 г
- Ковбаса варена "Лікарська" - 200 г
- Корнішони - 4 шт.
- Сіль - 1 ч.л.
- Лимон - для додавання лимонного соку.
- Зелень - за смаком. Замість укропу можна використовувати листя салату
- Гірчиця французська - 1 ч. л.
- Майонез - 300 г
- Картоплю відмийте та покладіть у велику каструлю та залийте достатньою кількістю води. Відваріть на середньому вогні,на протязі 15 хв.
- Додайте моркву до картоплі та відваріть додатково 20 хв. Картоплю та моркву слід варити до готовності.
- Овочі остудити, почистити, після чого, наріжте картоплю та моркву маленькими кубиками.
- Якщо ви використовуєте заморожений горошок - покладіть до кип'ячої води та відваріть 2-4 хв на середньому вогні. У разі консервованного горошку - додайте до готових овочів.
- Дайте овочам та горошку охолонути, а поки наріжте кубиками корнішони, ковбасу "Салямі" та "Лікарська".
- Додайте до картоплі, моркви - корнішони та ковбаси від ТМ "М'ясна Гільдія.
- До підготовлених інгредієнтів додайте зелень та майонез.
- Ретельно перемішайте готовий салат Олів’є “По-італійськи” від М’ясної Гільдії та насалоджуйтесь неймовірним смаком.