logo

Салат Олів’є “По-італійськи” від М’ясної Гільдії
Кухня:українська, європейська
Час:60 хв.
Складність:****
Салат Олів’є “По-італійськи” від М’ясної Гільдії
Олів'є - найпопулярніший салат, без якого українці не уявляють святкове застілля. Його смак нагадує про наближення зимової казки, подарунків та радощів. "Майстри Смачного Життя" пропонують вдосконалений рецепт класичного салату - Олів’є “По-італійськи". Ковбаса "Лікарська" вищого сорту виготовляється за незмінною традиційною рецептурою з додаванням ніжного м'яса свинини та яловичини. Ковбаса сирокопчена "Салямі" - неперевершене поєднання м'яса вищого сорту з італійськими спеціями.
складові:
  • Картопля - 2 шт.
  • Морква - 3 шт.
  • Горох консервований - 1 банка
  • Ковбаса сирокопчена "Салямі" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 150 г
  • Ковбаса варена "Лікарська" - 200 г
  • Корнішони - 4 шт.
  • Сіль - 1 ч.л.
  • Лимон - для додавання лимонного соку.
  • Зелень - за смаком. Замість укропу можна використовувати листя салату
  • Гірчиця французська - 1 ч. л.
  • Майонез - 300 г
  1. Картоплю відмийте та покладіть у велику каструлю та залийте достатньою кількістю води. Відваріть на середньому вогні,на протязі 15 хв.
  2. Додайте моркву до картоплі та відваріть додатково 20 хв. Картоплю та моркву слід варити до готовності.
  3. Овочі остудити, почистити, після чого, наріжте картоплю та моркву маленькими кубиками.
  4. Якщо ви використовуєте заморожений горошок - покладіть до кип'ячої води та відваріть 2-4 хв на середньому вогні. У разі консервованного горошку - додайте до готових овочів.
  5. Дайте овочам та горошку охолонути, а поки наріжте кубиками корнішони, ковбасу "Салямі" та "Лікарська".
  6. Додайте до картоплі, моркви - корнішони та ковбаси від ТМ "М'ясна Гільдія.
  7. До підготовлених інгредієнтів додайте зелень та майонез.
  8. Ретельно перемішайте готовий салат Олів’є “По-італійськи” від М’ясної Гільдії та насалоджуйтесь неймовірним смаком.

До рецептів
До рецептів
239
icon-recipe7
0