Салат з вареною ковбасою і бужениною, із заправкою - незвичайне блюдо, приготування якого займає всього 15 хвилин. "Майстри Смачного Життя" пропонують рецепт салату зі смачною ковбасою і бужениною від ТМ "М'ясна Гільдія" із заправкою з сиру брі, волоськими горіхами із зеленню.
Смачного від ТМ "М'ясна Гільдія"!
складові:
- 200 г вареної ковбаси ТМ "М'ясна Гільдія" на вибір
- 200 г М'ясного делікатесу "Буженина по-домашньому" від ТМ "М'ясна Гільдія"
- 2 скибочки чиабатты або багета
- по 1 пучка петрушки й базиліку
- Лимон (половинка для соку)
- вершкове масло
- Для заправки:
- 80 г сиру брі
- 60 г волоських горіхів, очищених від шкаралупи
- 200 мл молока
- 1-2 ст. л. панірувальних сухарів
- сіль за смаком
- Наріжте багет або чіабату дрібними кубиками й додайте лимонний сік.
- Зелень дрібно покришіть.
- Варену ковбасу від ТМ "М'ясна Гільдія" й "Буженину по-домашньому" обсмажте на пательні 2-3 хв. до золотистої скоринки.
- Для заправки змішайте у блендері сир брі, волоські горіхи, молоко й панірувальні сухарі. Перемішайте з підготовленими раніше інгредієнтами. Прикрасьте зеленню й подайте до столу.