logo

Салат з вареної ковбаси та буженини, з заправкою
Кухня:італійська + французська
Час:15 хв.
Складність:**
Салат з вареної ковбаси та буженини, з заправкою
Салат з вареною ковбасою і бужениною, із заправкою - незвичайне блюдо, приготування якого займає всього 15 хвилин. "Майстри Смачного Життя" пропонують рецепт салату зі смачною ковбасою і бужениною від ТМ "М'ясна Гільдія" із заправкою з сиру брі, волоськими горіхами із зеленню. Смачного від ТМ "М'ясна Гільдія"!
складові:
  • 200 г вареної ковбаси ТМ "М'ясна Гільдія" на вибір
  • 200 г М'ясного делікатесу "Буженина по-домашньому" від ТМ "М'ясна Гільдія"
  • 2 скибочки чиабатты або багета
  • по 1 пучка петрушки й базиліку
  • Лимон (половинка для соку)
  • вершкове масло
  • Для заправки:
  • 80 г сиру брі
  • 60 г волоських горіхів, очищених від шкаралупи
  • 200 мл молока
  • 1-2 ст. л. панірувальних сухарів
  • сіль за смаком
  1. Наріжте багет або чіабату дрібними кубиками й додайте лимонний сік.
  2. Зелень дрібно покришіть.
  3. Варену ковбасу від ТМ "М'ясна Гільдія" й "Буженину по-домашньому" обсмажте на пательні 2-3 хв. до золотистої скоринки.
  4. Для заправки змішайте у блендері сир брі, волоські горіхи, молоко й панірувальні сухарі. Перемішайте з підготовленими раніше інгредієнтами. Прикрасьте зеленню й подайте до столу.

До рецептів
До рецептів
232
icon-recipe7
7