Вишукана ковбаса варена "Шинкова ніжна" від ТМ "М'ясна Гільдія" має мраморний малюнок на зрізі, з чітко вираженими шматочками м'яса. Вона з легкістю перетворить Вашу традиційну вечерю на свято.
Особлива пікантність, робить цю ковбасу неймовірно смачною, особливо в салатах, закусках та випічці.
складові:
- 60 г твердого сиру "Королівський" від ТМ "Молочна Гільдія"
- 150 г ковбаси вареної "Шинкова ніжна" від ТМ "М'ясна Гільдія"
- 50 г корнішонів
- 1 шт. ялтинської цибулі
- 1 пучок зеленої цибулі
- Гірчиця в зернах (на смак)
- 2 ст. ложки винного оцту й оливкової олії
- Сіль, перець, мелена паприка (на смак)
- Сир "Королівський" від ТМ "Молочна гільдія", ковбасу варену "Шинкова Ніжна "від ТМ "М'ясна гільдія" й корнішони наріжте вузькими смужками. Потім наріжте цибулю тонкими кружальцями. Наша порада: найкраще використовувати невелику терку або слайсер.
- Подрібніть зелену цибулю, залишивши трохи для прикрашання салату, після приготування. Тепер покладіть всі інгредієнти в миску.
- Змішайте гірчицю, винний оцет та оливкову олію, щоб зробити однорідну заправку та змішайте та додайте до інших інгредієнтів. Додайте сіль, перець й мелену паприку, на свій смак.
- Розкладіть салат з ковбасою вареною "Шинкова Ніжна" від ТМ "М'ясна Гільдія" на тарілці, з нарізаними помідорами та хрусткими скибочками хліба. Наша порада: зверху посипте зеленою цибулею та додайте невелику кількість паприки.
- Смачного!