logo

Сендвіч з м’ясними делікатесами – рецепт М’ясна Гільдія
Кухня:українська
Час:15 хв.
Складність:**
Сендвіч з м’ясними делікатесами – рецепт М’ясна Гільдія
Листя свіжого салату, м'яка булочка, з хрусткою скоринкою й м'ясні делікатеси від М'ясної Гільдії, зі свинини та яловичини, вищого сорту. Виготовляючи м'ясні делікатеси, вирізку зі свинини, чи яловичини, з невеликим прошарком сала, ми зварюємо та приправляємо елітними спеціями. Спробуйте створити свій сендвіч з улюбленими м’ясними делікатесами, за рецептом ТМ "М’ясна Гільдія" та відкрийте для себе нові смаки.
складові:
  • Листя салату - декілька гілок
  • Чіабата - 3 шт.
  • Свіжий, або солоний огірок - 3 шт.
  • М'ясні делікатеси від М'ясної Гільдії на вибір (бекон копчено-варений "По-іспанськи", балик сирокопчений "По-іспанськи", балик "По-техаськи", грудинка "По-українськи", балик "По-українськи", буженина "По-домашньому", балик "Тридиційний") - 300 г
  1. Булочку чіабата розріжте навпіл, а потім ще раз, щоб отримати 4 шматочки.
  2. Улюблений м'ясний делікатес від М'ясної Гільдії розріжте на тоненькі слайси.
  3. Змастіть кожну булочку улюбленим соусом. Покладіть спочатку шматочки делікатесу з декількома шматочками огірка. Прикрасьте все листям салату та об'єднайте шматочки чіабати.
  4. Сендвіч з м’ясними делікатесами готовий. Смачного!

До рецептів