Листя свіжого салату, м'яка булочка, з хрусткою скоринкою й м'ясні делікатеси від М'ясної Гільдії, зі свинини та яловичини, вищого сорту. Виготовляючи м'ясні делікатеси, вирізку зі свинини, чи яловичини, з невеликим прошарком сала, ми зварюємо та приправляємо елітними спеціями. Спробуйте створити свій сендвіч з улюбленими м’ясними делікатесами, за рецептом ТМ "М’ясна Гільдія" та відкрийте для себе нові смаки.
складові:
- Листя салату - декілька гілок
- Чіабата - 3 шт.
- Свіжий, або солоний огірок - 3 шт.
- М'ясні делікатеси від М'ясної Гільдії на вибір (бекон копчено-варений "По-іспанськи", балик сирокопчений "По-іспанськи", балик "По-техаськи", грудинка "По-українськи", балик "По-українськи", буженина "По-домашньому", балик "Тридиційний") - 300 г
- Булочку чіабата розріжте навпіл, а потім ще раз, щоб отримати 4 шматочки.
- Улюблений м'ясний делікатес від М'ясної Гільдії розріжте на тоненькі слайси.
- Змастіть кожну булочку улюбленим соусом. Покладіть спочатку шматочки делікатесу з декількома шматочками огірка. Прикрасьте все листям салату та об'єднайте шматочки чіабати.
- Сендвіч з м’ясними делікатесами готовий. Смачного!