Ніхто не зможе встояти перед ароматними і смачними сосисками, загорнутими у хрустке свіжоспечене тісто, посипане насінням кунжуту і маку.
складові:
- Листкове тісто заморожене - 300 г
- Яйця - 1 шт.
- Сосиски "З сиром Mozzarella", або "З вершками та з філе індички" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 8 шт.
- Зерниста гірчиця - 50 г
- Спеції - кунжут, мак, майоран, розмарин, або свіжі трави - пертушка і кріп.
- Духовку розігрійте до 250°C.
- Розморозьте листкове тісто, відповідно до інструкцій на упаковці. Розкачайте тісто на посипаній борошном поверхні та розділіть на прямокутники, розміром приблизно 19смx12см.
- Розкладіть невелику кількість гірчиці (2 ч.л.) зверху на ⅓ кожного прямокутника тіста. Покладіть половинку сосиски на тісто і посипте спеціями, або травами, за смаком. Змастіть інший кінець прямокутника невеликою кількістю збитого яйця і загорніть кожну сосиску "З сиром Mozzarella", або "З вершками та з філе індички" в тісто, підігнувши кінці тіста. Покладіть сосиски в тісті в холодильник на 15-20 хвилин, щоб тісто охололо.
- Дістаньте з холодильника сосиски в тісті, змажте поверхню збитим яйцем, посипте сіллю (ми рекомендуємо морською) і запікайте в духовці протягом 25-30 хвилин, поки тісто не стане хрустким, золотисто-коричневого кольору, а сосиски - підсмаженими.
- Готові сосиски в тісті від М'ясної Гільдії вийміть з духовки і подавайте в теплиму вигляді, або кімнатної температури, з соусом, або зернистою гірчицею.
- Смачного від "М'ясна Гільдія - Майстри Смачного Життя"!