logo

Тарталетки з сирокопченою ковбасою. Рецепт від М'ясна Гільдія
Кухня:французька
Час:25 хв.
Складність:**
Тарталетки з сирокопченою ковбасою. Рецепт від М'ясна Гільдія
Поглянувши на рецепт М'ясної Гільдії, виникає нестримне бажання негайно відкусити хоча б шматочок. Тарталетки з пісочного тіста, ковбасою сирокопченою "З філе індички" від ТМ "М'ясна Гільдія" та м'яким вершковим сиром. Тарталетки можна подавати холодними й гарячими, солоними та солодкими. З м'ясними делікатесами від М'ясної Гільдії фантазувати можна до нескінченності. Зберігайте рецепт від "Майстрів Смачного Життя" і не забудьте поділитися з друзями! Смачний рецепт від М'ясна Гільдія.
складові:
  • Для тіста: мука - 1 ст.; яєчний жовток - 1 шт.; сіль - на кінчик ч.л.; вершкове масло - 100 г; вода - 1-2 ст. л.; цукор - 1 ст.л.
  • Ковбаса сирокопчена "З філе індички" - 200 г
  • Вершковий сир (на вибір) - 150-200 г
  • Гілочки тим'яну
  1. Розм'якшене масло змішайте з жовтком і цукром, злегка збийте масу.
  2. Просіяне борошно змішайте з сіллю, додайте її до масляної суміші, влийте воду. Замісіть тісто. Намагайтеся працювати швидко, щоб тісто не тануло. Зберіть тісто в ком, оберніть в плівку й поставте до холодильника на півгодини.
  3. Охолоджене тісто розкачати в пласт, товщиною не більше 3 міліметрів. Підготуйте формочки. Виріжте з тіста кружечки діаметром, трохи більшим за формочки. Покладіть готові кружечки всередину формочок, притискаючи бортики. Надлишки зріжте.
  4. Проколюйте дно тіста в формочках виделкою і поставте тарталетки в духовку запікатися, при температурі 200-220 градусів, на 15-20 хвилин. Щоб корзинки з тіста вийшли гарними, не здулися й не осіли, перед випічкою на дно формочок посипте сухим горохом.
  5. Наріжте ковбасу "З філе індички" від ТМ "М'ясна Гільдія" тонкими слайсами.
  6. До кожної тарталетки покладіть шматочки ковбаси З філе індички, загорнутими в рулетик. Насипте до кожної тарталетки декілька ч.л. вершкового масла. Прикрасьте страву гілочками тим'яну.
  7. Ковбасу сирокопчену "З філе індички" наріжте тонкими слайсами.
  8. До кожної тарталетки покладіть загорнуту трубочкою, декілька шматочків сирокопченої ковбаси М'ясна Гільдія. Прикрасьте гілочкою тим'яну.

До рецептів
До рецептів
274
icon-recipe7
1