Тарталетки з сирокопченою ковбасою. Рецепт від М'ясна Гільдія
Поглянувши на рецепт М'ясної Гільдії, виникає нестримне бажання негайно відкусити хоча б шматочок. Тарталетки з пісочного тіста, ковбасою сирокопченою "З філе індички" від ТМ "М'ясна Гільдія" та м'яким вершковим сиром. Тарталетки можна подавати холодними й гарячими, солоними та солодкими. З м'ясними делікатесами від М'ясної Гільдії фантазувати можна до нескінченності. Зберігайте рецепт від "Майстрів Смачного Життя" і не забудьте поділитися з друзями!
Смачний рецепт від М'ясна Гільдія.
складові:
- Для тіста: мука - 1 ст.; яєчний жовток - 1 шт.; сіль - на кінчик ч.л.; вершкове масло - 100 г; вода - 1-2 ст. л.; цукор - 1 ст.л.
- Ковбаса сирокопчена "З філе індички" - 200 г
- Вершковий сир (на вибір) - 150-200 г
- Гілочки тим'яну
- Розм'якшене масло змішайте з жовтком і цукром, злегка збийте масу.
- Просіяне борошно змішайте з сіллю, додайте її до масляної суміші, влийте воду. Замісіть тісто. Намагайтеся працювати швидко, щоб тісто не тануло. Зберіть тісто в ком, оберніть в плівку й поставте до холодильника на півгодини.
- Охолоджене тісто розкачати в пласт, товщиною не більше 3 міліметрів. Підготуйте формочки. Виріжте з тіста кружечки діаметром, трохи більшим за формочки. Покладіть готові кружечки всередину формочок, притискаючи бортики. Надлишки зріжте.
- Проколюйте дно тіста в формочках виделкою і поставте тарталетки в духовку запікатися, при температурі 200-220 градусів, на 15-20 хвилин. Щоб корзинки з тіста вийшли гарними, не здулися й не осіли, перед випічкою на дно формочок посипте сухим горохом.
- Наріжте ковбасу "З філе індички" від ТМ "М'ясна Гільдія" тонкими слайсами.
- До кожної тарталетки покладіть шматочки ковбаси З філе індички, загорнутими в рулетик. Насипте до кожної тарталетки декілька ч.л. вершкового масла. Прикрасьте страву гілочками тим'яну.
- Ковбасу сирокопчену "З філе індички" наріжте тонкими слайсами.
- До кожної тарталетки покладіть загорнуту трубочкою, декілька шматочків сирокопченої ковбаси М'ясна Гільдія. Прикрасьте гілочкою тим'яну.