logo

Теплий салат з молодою картоплею і ковбасою “З філе індички”
Кухня:українська, італійська
Час:35 хв.
Складність:****
Теплий салат з молодою картоплею і ковбасою “З філе індички”
Пропонуємо приготувати ситну і смачну їжу - теплий салат з молодою картоплею і ковбасою сирокопченою "З філе індички" від ТМ "М'ясна Гільдія".
складові:
  • Картопля - 1 кг
  • Цибуля - 2 шт.
  • Ковбаса "З філе індички" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 350 г
  • Гірчиця в зернах - 1 ч.л.
  • Оливкова олія - 4 ст. л.
  • Винний оцет - 2 ст.л.
  • Мариновані огірки - 150 г
  • Спеції за смаком
  1. Картоплю попередньо відваріть цілою, у підсоленій воді, протягом 15 хв.
  2. Підмаринуємо цибулю. Наріжте цибулю напівкільцями, додайте оливкову олію, оцет (винний, яблучний, або рисовий) і гірчицю зернятами. Усе перемішати і залишити, доки готуються інші інгредієнти.
  3. Картоплю наріжте на 4 шматочки і покладіть у салатницю.
  4. Наріжте мариновані огірки невеликими шматочками, або кружечками.
  5. До картоплі та огірків додайте сирокопчену ковбасу "З філе індички" від ТМ "М'ясна Гільдія", нарізавши її тонкою соломкою.
  6. До отриманої суміші додайте підмариновану цибулю. Щоб не зіпсувати інгредієнти салату, перемішуючи ложкою, краще обережно попідкидуйте салат, щоб отримати гарний салат.
  7. Викладіть теплий салат з молодою картоплею і ковбасою “З філе індички” на тарілку. Посипте кропом, або іншою зеленню.

До рецептів
До рецептів
212
icon-recipe7
0