Теплий салат з молодою картоплею і ковбасою “З філе індички”
Пропонуємо приготувати ситну і смачну їжу - теплий салат з молодою картоплею і ковбасою сирокопченою "З філе індички" від ТМ "М'ясна Гільдія".
складові:
- Картопля - 1 кг
- Цибуля - 2 шт.
- Ковбаса "З філе індички" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 350 г
- Гірчиця в зернах - 1 ч.л.
- Оливкова олія - 4 ст. л.
- Винний оцет - 2 ст.л.
- Мариновані огірки - 150 г
- Спеції за смаком
- Картоплю попередньо відваріть цілою, у підсоленій воді, протягом 15 хв.
- Підмаринуємо цибулю. Наріжте цибулю напівкільцями, додайте оливкову олію, оцет (винний, яблучний, або рисовий) і гірчицю зернятами. Усе перемішати і залишити, доки готуються інші інгредієнти.
- Картоплю наріжте на 4 шматочки і покладіть у салатницю.
- Наріжте мариновані огірки невеликими шматочками, або кружечками.
- До картоплі та огірків додайте сирокопчену ковбасу "З філе індички" від ТМ "М'ясна Гільдія", нарізавши її тонкою соломкою.
- До отриманої суміші додайте підмариновану цибулю. Щоб не зіпсувати інгредієнти салату, перемішуючи ложкою, краще обережно попідкидуйте салат, щоб отримати гарний салат.
- Викладіть теплий салат з молодою картоплею і ковбасою “З філе індички” на тарілку. Посипте кропом, або іншою зеленню.