Щоб досягти успіху в будь-якій справі, необхідно приділяти їй хоча б 15 хвилин на день. Випити філіжанку кави, увімкнути ранкові новини, або переглянути 3 рецепти від "Майстрів Смачного Життя" на нашому Youtube каналі. А ще за цей час можна приготувати ковбасно-яєчні мафіни. Вони виходять дуже ніжними й пухкими, адже в їх складі зовсім немає борошна. Натомість головну роль в цій страві виконує ковбаса сирокопчена "Салямі" - італійський делікатес від ТМ "М'ясна Гільдія".
Смачні мафіни з ковбасою від "Майстрів Смачного Життя". Рецепт мафіни можна переглянути також на нашому Youtube.
складові:
- Яйця - 9 шт. (стільки ж, скільки формочок для кексів)
- Ковбаса сирокопчена "Салямі" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 250 г
- Сир твердий - 200 г
- Броколі - 120 г
- Сіль, спеції за смаком
- Формочки для запікання кексів
- Ковбасу Салямі від М'ясна Гільдія наріжте тонкими кружальцями. Розкладіть ковбасу квіточкою, заповнюючи формочки для запікання кексів, таким чином, щоб салямі покривала стінки і дно формочок.
- Далі почергово викладіть у формочки такі інгредієнти: натертий сир, броколі (дрібно покришену).
- Зверху розбийте яйце. На кожен мафін потрібно 1 яйце. Посипте сіллю та спеціями. Жовток можна як розбити, так і залишити цілим (на вибір).
- Поставте підготовлені мафіни у духову піч за температури 180° на 7 хв.
-