logo

Яєчні мафіни з ковбасою “Салямі” від ТМ “М’ясна Гільдія”
Кухня:італійська
Час:15 хв.
Складність:**
Яєчні мафіни з ковбасою “Салямі” від ТМ “М’ясна Гільдія”
Щоб досягти успіху в будь-якій справі, необхідно приділяти їй хоча б 15 хвилин на день. Випити філіжанку кави, увімкнути ранкові новини, або переглянути 3 рецепти від "Майстрів Смачного Життя" на нашому Youtube каналі. А ще за цей час можна приготувати ковбасно-яєчні мафіни. Вони виходять дуже ніжними й пухкими, адже в їх складі зовсім немає борошна. Натомість головну роль в цій страві виконує ковбаса сирокопчена "Салямі" - італійський делікатес від ТМ "М'ясна Гільдія". Смачні мафіни з ковбасою від "Майстрів Смачного Життя". Рецепт мафіни можна переглянути також на нашому Youtube.
складові:
  • Яйця - 9 шт. (стільки ж, скільки формочок для кексів)
  • Ковбаса сирокопчена "Салямі" від ТМ "М'ясна Гільдія" - 250 г
  • Сир твердий - 200 г
  • Броколі - 120 г
  • Сіль, спеції за смаком
  • Формочки для запікання кексів
  1. Ковбасу Салямі від М'ясна Гільдія наріжте тонкими кружальцями. Розкладіть ковбасу квіточкою, заповнюючи формочки для запікання кексів, таким чином, щоб салямі покривала стінки і дно формочок.
  2. Далі почергово викладіть у формочки такі інгредієнти: натертий сир, броколі (дрібно покришену).
  3. Зверху розбийте яйце. На кожен мафін потрібно 1 яйце. Посипте сіллю та спеціями. Жовток можна як розбити, так і залишити цілим (на вибір).
  4. Поставте підготовлені мафіни у духову піч за температури 180° на 7 хв.

До рецептів
До рецептів
266
icon-recipe7
0