logo

Закуска: спаржа з баликом “Традиційний”
Кухня:інтернаціональна
Час:30 хв.
Складність:**
Закуска: спаржа з баликом “Традиційний”
Закуска: спаржа з баликом "Традиційний" - найкращий рецепт з ковбасою серед легких закусок, яку можна приготувати як для романтичної вечері, так і для повсякденного перекусу. Поєднання молодої спаржі з апетитним баликом "Традиційний" від ТМ "М'ясна Гільдія" надає страві незвичайного смаку. В приготуванні балика "Традиційний" використовується 100% м'ясо свинини (свиняча корейка) вищого сорту.
складові:
  • 18 гілок молодої зеленої спаржі
  • 200 г листкового дріжджового тіста
  • 300 г балика “Традиційний”
  • 100 г твердого витриманого сиру
  • 2 яйця
  • кунжутне насіння
  • сіль
  1. Підготуйте листкове тісто та наріжте на довгі смужки шириною 8-9 см. Змастіть збитими з яйцями, додавши до них дрібку солі.
  2. Балик “Традиційний” від ТМ "М'ясна Гільдія" наріжте тонкими кружальцями, сир натріть на дрібній тертці.
  3. На кожну смужку розподіліть рівномірно сир, в центр покладіть шматочок вареної ковбаси і 2-3 гілки спаржі. Загорніть тісто рулетиком. Перекладіть заготовки на деко, застелене папером для випічки. Змастіть тісто яйцем та посипте зверху кунжутним насінням.
  4. Випікайте при 200 ° С 8-10 хв. Перед подачею бажано остудити, залишивши страву на 10 хв.

До рецептів
До рецептів
213
icon-recipe7
4